Останній тиждень літа 2019 року: що очікує долар, євро та рубль?

Останній тиждень літа 2019 року: що очікує долар, євро та рубль?

Майбутній робочий тиждень буде останнім тижнем місяці. Він буде коротшим на один день через святкування Дня Незалежності України, завдяки чому в понеділок буде вихідний день
 

У вівторок 27 серпня Міністерство фінансів планує розміщення довгострокових (п'ятирічних) ОВДП, які раніше користувалися підвищеним попитом у нерезидентів.

Як повідомляють на сайті «Курс грошей», можна припустити, що аукціон приверне багато бажаючих купити цінні папери, що сприятиме зростанню пропозиції валюти на міжбанківському ринку.

В цьому випадку можлива ще одна спроба опустити курс долара нижче 25 гривень, і наскільки вона буде успішною, залежить від Національного банку. Очікуваний діапазон коливань готівкового долара на наступному тижні -25,00-25,50 гривень, з можливими короткостроковими незначними виходами з нього .

Відео дня

Курс євро в Україні буде орієнтуватися на світовий валютний ринок FOREX і коливання долара до гривні. Передбачуваний діапазон коливань євро в світі на наступному тижні - 1,1060-1,1280 долара за євро

В Україні готівковий євро будуть продавати за ціною від 27,70 до 28,40 гривень за один євро. Що стосується курсу російського рубля, він продовжить торгуватися в діапазоні 65-67 рублів за долар. В Україні готівковий рубль продаватимуть по 3,70-3,90 гривень за 10 російських рублів.
Ольга Бобрусь

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 14:53 Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up