Острівки безпеки та тепла: на Вінниччині є 193 « Пункти Незламності». Що варто про них знати

Острівки безпеки та тепла: на Вінниччині є 193 « Пункти Незламності». Що варто про них знати
  • Голова Вінницької ОДА (ОВА) у своєму телеграм-каналі проанонсував —  на Вінниччині є 193 «Пункти Незламності»
  • Там будуть усі базові послуги: це електрика, мобільний зв’язок та інтернет, тепло, вода, аптечка. Безкоштовно і цілодобово.
  • Розповідаємо про можливості таких острівців безпеки та тепла, а також даємо посилання на інтерактивну мапу пунктів по Україні

При значній перерві в електропостачанні активується робота Пунктів Незламності. Мапу таких пунктів по всій країні можна подивитись тут nezlamnist.gov.ua. Рекомендуємо одразу виписати адреси найближчих до вашого будинку Пунктів.

Там будуть усі базові послуги: це електрика, мобільний зв’язок та інтернет, тепло, вода, аптечка. Безкоштовно і цілодобово.

Пункти працюватимуть при всіх обласних та районних адміністраціях, також при школах, будівлях ДСНС тощо. На сайті та в усіх Пунктах Незламності можна буде дізнатись, де працює найближче АЗС, банківське відділення, аптека, магазин.

Відео дня

— Терористи можуть забрати у нас на деякий час світло, але нашу витримку і мужність їм не зламати. Піклуймося одне про одного і віримо в ЗСУ! — написали в Укренерго

— Є сайт, де кожен може знайти найближчий для себе і має це вже зробити. Бізнес, за цим же посиланням, зможе подати заявку для облаштування свого ПН.  Також на інтерактивній мапі, окрім Пунктів Незламності, міститься інформація про найближчі АЗС, аптеки і магазини, які працюватимуть на генераторах, — написав Сергій Борзов

Довідково:

Пункт Незламності — місце твоєї безпеки під час тривалого відключення електроенергії чи тепла. План росії – будь-що залишити жителів України без електроенергії, світла та тепла. В разі аварійного відключення електроенергії більш ніж на 24 години, Пункти Незламності стануть острівком безпеки, стабільності, тепла та нашої єдності, які функціонуватимуть цілодобово і безкоштовно для тимчасового перебування.

Нагадаємо ситуацію після обстрілів по Україні після нанесення ракетного удару окупантами

А також додамо — у Козятині розгорнули пункти, щоб зігрітися та зарядити телефони

Читайте також:

«Країна на порозі блекауту»: мер Козятина звернулася до громади робити запаси води, їжі, медикаментів

З понеділка, 21 листопада в населених пунктах Глуховецької громади облаштують пункти обігріву

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up