Овочева дискотека в п’ятій школі

Овочева дискотека в п’ятій школі
  • В учнів початкових класів школи №5 з’явився урок на подвір’ї школи.
  • Його можна сприймати як розважальний захід тільки за ознакою це урок на природі 

Учні початкових класів школи №5 в четвер, 17 жовтня на подвір’ї свого навчального закладу проводили пізнавально-розважальну дискотеку під назвою “Овочева дискотека”.

Дівчатка третьокласниці одягли віночки виготовлені з опалого листя. В такому вбранні вони нагадали всім присутнім на дискотеці, що настав період “Золотої осені” — період збору овочів з городу. Помідор, огірків, перчинок, гарбузів, бобових культур  цей рік вродило стільки багато, що організатори дійства розділили їх на п’ять груп. Щоб потрапити в свою категорію потрібно було відгадати загадку овочевої темитики. Справившись з завданням «школярі-овочі» виходили на ганок школи і під музичний супровід виконували танець, який підхоплювали всі школярі. По завершенні номерів художньої програми «овочі- артисти» поступалися місцем овочам іншої групи. Коли вся городина була представлена до них приєдналися ще й фрукти вишня, малина, яблуня, груша, виноград та слива. Вони також дари «Золотої осені».  З загадками відгадками та музичним супроводом пройшло півгодини пізнавально-театральне шоу під відкритим небом.

Відео дня

А що було в дійсності в учнів початківців ми поцікавилися в організатора повчально-розважального заходу Лілії Українець.

— Ми започаткували в нашій школі такий цікавий захід , як «Тиждень осені» і такою осінню як в цьому році, ми хочемо насолоджуватися якнайдовше, — розповіла Лілія Українець. — Тому проводимо в школі такі заходи. Нещодавно ми проводили майстер клас “Золота осінь” зараз провели “Овочеву дискотеку”  попереду “Овочевий квест”. На такий захід як “Овочева дискотека” ми вийшли вперше намагаємося нетрадиційно динамічно проводити виховні заходи щоб нашим дітям було цікаво, корисно, пізнавально, а саме головне щоб вони після таких заходів хотіли ходити до школи і навчатися. Такі новинки повинні сприяти позитивному іміджу школи позитивному ставленні учнів до навчання.

— Ліля Борисівна, хто допомагає вам в проведенні таких заходів? — запитали ми у вчительки 

— Першими дійовими особами в таких заходах є самі діти початкових класів, їхні батьки та педагогічний колектив школи, — каже педагог.

— Такі заходи на природі ви будете продовжувати і надалі?

—Так, поки буде дозволяти погода, коли буде прохолодно будемо їх проводити в приміщенні. Дітям це подобається.

Запитали ми в самих учасників овочевої дискотеки. Коментар з цього приводу дала  першокласниця Маша.

— Мені сподобалося танцювати, я стільки ще ніколи не танцювала, — сказала школярка

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:00 У Білопіллі горів житловий будинок 11:06 Посеред березня Козятин припорошило снігом. Фото дня photo_camera 10:20 Ліжка, матраци, подушки: у Козятині переселенці отримали повністю облаштоване спальне місце 10:12 Під Немиринським лісом трава горить, аж у Сестринівці димно Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 09:30 На Вінниччині виявили небезпечний «врожай Шахедів» 08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up