Ожеледиця принизила мешканців

Ожеледиця принизила мешканців

Влада домовилася з травмпунктом?

У суботу, 8 грудня, протягом дня на гарячу лінію газети ”RIA-Козятин” надходили повідомлення про слизоту на дорогах та тротуарах. Люди обурені, що міські чиновники для показухи закупили комунальникам контейнери для спецсуміші. Вони на замку… Ми розуміємо розпач тих, хто сам чи їхні рідні, чи знайомі, посковзнувшись, розпластувалися на брудному мокрому льоду.

Сказати, що в ожеледиці вина комунальників, буде не зовсім правильно.Справа лиш в тому, що для чиновників не вистачає кабінетів. А дороги і тротуари в ожеледицю посипати майже нікому.

Щоб посадити в крісло потрібну людину чи свата, чи кума, потрібно когось скоротити. А кого скоротити, як не того, хто прибирає під’їзди. Дати йому більший обсяг роботи, а якщо не справиться з роботою, то його проблеми.

Відео дня

Приблизно за такою схемою було в суботній день, 8 грудня. Тротуари в цей день таки посипали. Тільки, що могла зробити з кілометрами обледенілих тротуарів одна жінка-комунальник.

Контейнери, які поставили міські чиновники, додали їй додаткових труднощів. Та жовта карикатура не фіксує кришку того ящика. Щоб набрати з нього суміш, потрібно тримати кришку рукою. Набравши у відро, вона розсипала по тротуару дитячим совочком. Виникає питання: навіщо знущатися над працівницею, коли посипати тротуари — скоріше, чоловіча робота. У всякому разі, не жінки, яка разом з наповненим відром далека від розмірів гіганта.

Справжнім випробуванням для мешканців Козятина стала неділя, 9 грудня. Надворі потепліло. Пресований сніг від автівок та пішоходів перетворився на лід на дорозі. Складність для людей ще й полягала в тому, що обледенілі дороги були в нерівностях. Чиновники можуть тішити себе економією мастильно-паливних матеріалів на не очищених від снігу другорядних вулицях. Багатьом мешканцям нашого міста така економія обернулась моральним приниженням, фінансовими витратами та візитом до лік

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Дмитро Поліщук

    НУ.. а чё так слабо.. на да было выйти и соkью посыпать.. чё даром сидеть и штаны вам просиживать... иль вы ждали что кто то откудато приедет и всю работу сделает за вас...???

    Дмитро Поліщук reply Дмитро Поліщук

    А га.. ДАРМОЇДИ!

    RIA-Козятин reply Дмитро Поліщук

    Напишіть йому:  Стільки злості... Є на те відповідні служби і чиновники, які відповідають за комфорт на вулицях
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up