«Пакунок малюка» для новонароджених у грошовій формі можна замовити через ЦНАП

«Пакунок малюка» для новонароджених у грошовій формі можна замовити через ЦНАП
  • Козятинський ЦНАП приймає заявки на послугу «Призначення грошової компенсації вартості одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка».

Послуга надається у рамках пілотного проекту, запроваджено постановою Кабінету Міністрів України від 29.07.2020 № 744 «Деякі питання реалізації пілотного проекту з монетизації одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка».

Суб’єктом надання послуги є управління соціального політики Козятинської міської ради.

— Розмір грошової компенсації вартості одноразової натуральної допомоги “пакунок малюка” становить 5 тис. гривень. Звернутися за послугою необхідно протягом року з дня народження дитини. Кошти необхідно використати протягом року з дня відкриття карткового рахунку. Виплата грошової компенсації проводиться на спеціальний рахунок отримувача, відкритий в акціонерному товаристві комерційний банк “ПриватБанк”. Послуга надається за умови не отримання пакунку малюка в натуральному вигляді, — йдеться на сторінці козятинської ТГ

Відео дня

Довідково:

Грошова компенсація є одноразовою виплатою на кожну новонароджену дитину для придбання дитячих товарів (засобів догляду за дітьми та дитячих засобів гігієни, зокрема підгузків, серветок; дитячого одягу та взуття; дитячого харчування; дитячого посуду; дитячих іграшок; текстилю для дітей, у тому числі рушників, ковдр) та товарів для породіллі (прокладок для лактації; прокладок післяпологових) у закладах торгівлі, які уклали з Мінсоцполітики публічний договір.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up