“Партію Вінничан” створив наш земляк, козятинчанин Микола Філонов (Пресслужба “Партії Вінничан” )

“Партію Вінничан” створив наш земляк, козятинчанин Микола Філонов (Пресслужба “Партії Вінничан” )

Козятину завжди було ким пишатись, тут народились і сформувались багато успішних особистостей.

Ось і на політичному олімпі України в цьому році з’явилась перша і єдина політична партія, засновником якої став уродженець Козятина – Микола Філонов.

Він народився і виріс в нашому місті. Тут жили його батьки, родом з Козятина і його дружина Анна Філонова та її родина. Закінчив ЗОШ №1 та нашу музичну школу. Після 9-го класу вступив до навчального закладу у Вінниці.

Має педагогічну та економічну освіту. Займався підприємницькою діяльністю, згодом став засновником та керівником низки місцевих та всеукраїнських ЗМІ. Має досвід державної служби – працював радником губернаторів Вінниччини (2014-2017 роки). Проживає у Вінниці. Часто буває в нашому місті.

Відео дня

Багато хто з козятинчан пам’ятає вибори 2012 року, коли при владі в країні був режим Януковича та «партія регіонів». На тих виборах Микола Філонов балотувався самовисуванцем до Верховної Ради по нашому 13 округу і попри шалений тиск влади та традиційні методи боротьби «біло-блакитних» з конкурентами, він тоді відкинув власні політичні амбіції і підтримав кандидата від «Об’єднаної опозиції» Миколу Катеринчука, на користь якого зняв свою кандидатуру і публічно підтримав, щоб унеможливити перемогу на окрузі провладного кандидата Петра Юрчишина. Тоді перемогла опозиція. І не програв Козятин.  А вже згодом бізнесмен з Хмільника Юрчишин взяв реванш, «виграв» вибори до парламенту, як виграв то вже інше питання, а ще через деякий час Козятинський район приєднали до Хмільника, а місто Козятин втратило статус районного центру.

Чи сталось би таке примусове об’єднання, якщо б на виборах до Верховної Ради Козятинщина обрала би Катеринчука, чи нашого земляка Філонова, у разі його балотування? Переконані, що Козятин не втратив би статус районного центру.

А тепер давайте задамо собі питання. А які політичні партії сьогодні балотуються до Козятинської міської та Вінницької обласної ради? Хто їх лідери, де вони народились, де вони проживають? Чиї інтереси їм цікаві? Києва, Львову, Донецька, Волині, Чернігова, Одеси, Кривого рогу?

Хтось з лідерів цих партій ніколи не був і не приїде в Козятин, навіть на виборах. Окремі політичні лідери, наприклад вихідці з «95 кварталу», лише висміювали наше місто і називали його «Козлятин» у своїй гумористочній передачі. Всі вони будуть дбати про свої особисті інтереси, інтереси своєї партії, або тієї території де вони народились, чи проживають.

І лише засновник та голова «Партії Вінничан» - наш земляк Микола Філонов, який народився, живе і буде жити на Вінниччині і його команда «Партії Вінничан» – це наша єдина можливість лобіювати та відстоювати інтереси не тільки нашої рідної області, а й нашого міста, та вже колишнього району.

Не дарма гасло «Партії Вінничан» на місцевих виборах – «Нам тут жити». З цим же гаслом балотувався козятинчаниин у Верховну Раду в 2012 році, тоді не всі його зрозуміли, можливо зараз, після всього що сталось з нашим містом та районом, цей заклик не тільки почують, а й усвідомлять та підтримають всі козятинчанини? Бо, зрештою, більшість політичних гастролерів забудуть про Козятинщину на наступний день після виборів, багато з них навіть «дякую» не скажуть за наші голоси, а НАМ З ВАМИ ТУТ ЖИТИ!

25 жовтня у всіх бюлетенях голосуємо за себе, за Козятин і за першу місцеву партію Вінницької області, за «Партію Вінничан»!

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up