Пасажири кажуть, що їх загнали в канаву

Пасажири кажуть, що їх загнали в канаву
Зупинку, що на перехресті вулиць Матросова та Кривоноса, перенесли на безпечне для пасажирів місце. Пасажири кажуть, що їх загнали в канаву

У нашому місті є багато зупинок автобуса, на яких взагалі немає покрівлі над головою. Щоправда останнім часом встановили точне місце зупинок. Тільки відштовхуючись від стандартів (зупинка за 30 метрів від перехрестя), зробили це в деяких місцях не зручно для пасажирів. 

Люди телефонують у редакцію і запитують, чому так?

– За кордоном прокладають тротуар на місці стежок, які протоптали люди. А місце автобусної зупинки узаконюють там, де великі скупчення людей, – каже пан Андрій під час телефонної розмови. 

У нас облаштовують автобусні зупинки за іншою логікою. Як можна пояснити, що зупинка на вулиці Матросова недалеко від перехрестя вулиці Кривоноса, 20 метрів, де має бути зупинка, канава й кущі. 

Відео дня

Не задоволені літні люди вулиці Катукова, що їхню зупинку перенесли в інше місце.

На вулиці Князів Острозьких біля магазину новоспечена зупинка веде прямісінько в калюжі та болото. Щоправда, в зворотньому напрямку на зупинці біля магазину все добре. 

За роз’ясненням ситуації з зупинками ми звернулися в управління ЖКГ. 

— Деякі зупинки, виходячи з безпеки пасажирів, були дійсно перенесені. Лавки, які зосталися на місці попередніх зупинок, будуть перенесені на нові зупинки. Управлінням ЖКГ планується на місці нових зупинок встановити з плит майданчик для посадки та висадки пасажирів, – каже  начальник ЖКГ Євгеній Малащук. – Але для цього потрібно, щоб нашу ініціативу підтримав депутатський корпус і проголосував за виділення коштів. Хто б там що не казав, автобусне сполучення в Козятині з кожним роком покращується.  

Зупинку, що на перехресті вулиць Матросова та Кривоноса, перенесли на безпечне для пасажирів місце. Пасажири кажуть, що їх загнали в канаву


 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up