Печатка - універсальна чоловіча прикраса (Новини компанії)

Печатка - універсальна чоловіча прикраса (Новини компанії)
  • Чоловічі прикраси підкреслюють високий соціальний статус, відмінний смак та індивідуальність. Вироби із дорогоцінних металів завжди користувалися попитом та займали значне місце в образі.
  • Різноманіття дизайнів зробили аксесуари затребуваними та бажаними для багатьох представників сильної статі.

Стилісти Укрзолото любителям стилю та краси рекомендують звернути увагу на прикраси із золота. Самим поширеним аксесуаром вважається кільце печатка https://ukrzoloto.ua/uk/catalog/kabluchky/f/typ-pechatky/, адже ці вироби вирізняються стильним зовнішнім виглядом.

Особливості в деталях

Печатка – це прекрасний варіант подарунку для кожного чоловіка, внезалежності від віку та статусу. При виборі золотого аксесуару стилісти рекомендують звернути увагу на:

  • Матеріал. Найчастіше використовується золото 585 проби. Класичні моделі виготовляються із червоного золота. Однак, на віртуальній вітрині можна обрати моделі із білого, рожевого, комбінованого металу. Перевагами сплаву із благородного металу вважаються пластичність, міцність, збереження зовнішнього вигляду, стійкість до подряпин.
  • Наявність вставки. Купити печатку можна як із декоративними елементами, так і без них. В ювелірному магазині представлені моделі із фіанітами, топазами, смарагдами і іншими самоцвітами.
  • Дизайн. Вибір печатки залежить від індивідуальних уподобань. Стилісти радять при виборі прикраси враховувати стиль одягу, адже образ повинен бути цілісним та гармонійним. Асортимент цих аксесуарів вражає – прості з гладкою поверхнею, з декоративним переплетінням ліній, з невеликим білим каменем чи комбінацією самоцвітів.
  • Форма декоративного елемента. Класичними вважаються квадратні печатки. Такі прикраси знаходяться поза межами впливу часу та прекрасно підходять як хлопцям, так і джентльменам у віці. Прямокутна форма підходить оригінальним та екстравагантним особистостям. Відносно рідко зустрічаються круглі моделі, які більше відносяться до класу унісекс.

Золоті печатки для чоловіків доречні як на діловій зустрічі, так і на вечірці. Мінімалістичні моделі підходять і для повсякденного носіння.

pechatka zolota

Це своєрідний прояв статусу та смаку. Стилісти ukrzoloto радять тим, хто купує печатку на подарунок чи вперше в житті зробити вибір на користь максимально простих та невеликих виробів. Звісно, при бажанні можна обрати модель з інструкцією, але з невеликим мінералом – до носіння прикраси потрібно звикнути.

keyboard_arrow_up