Педагогічний тріумф-2019 став тріумфом школи-гімназії-дитячий садочок імені Підгорбунського

Педагогічний тріумф-2019 став тріумфом школи-гімназії-дитячий садочок імені Підгорбунського

Професійне Міжнародне свято працівників освіти було засновано ЮНЕСКО у 1994 році і святкується День вчителя 5 жовтня. В Україні за указом президента це свято відзначають в першу неділю жовтня. Напередодні свята 3-го жовтня в міському будинку культури відзначали День педагогічних працівників представники Козятинської районної освіти

Медицина культура і освіта — це три складових без яких не може розвиватися повноцінна нація. Не буде здорового суспільства без медицини. Не буде держави без культури свого народу. Не буде медицини і культури без освіти. Справедливо кажуть освіта це — опора держави. Наука зорієнтована на людину, забезпечення її існуванню і розвитку. Тож освітян було кому і за що вітати.

На святкуванні були присутні керівники району, працівники шкільних і дошкільних навчальних закладів, керівники відділу освіти та профспілки освітян. В своєму вітальному слові голова райдержадміністрації Юрій Слабчук сказав

Відео дня

— Збираються як працюють,повний зал. А як інакше коли кращих працівників освіти визначали в 15 номінаціях — Це «Олімпійці», «Кращий працівник дошкільного закладу», «Кращий учитель початкових класів», «Кращий учитель філологічного циклу», «Кращий учитель історії та правознавства», «Кращий учитель математичного циклу», «Кращий учитель природничого циклу», «Кращий учитель художньо-естетичного циклу», «Кращий учитель фізичної культури та захисту Вітчизни», «Кращий працівник позашкілля», «Кращий технічний працівник», «Кращий працівник відділу освіти», «Кращий заступник директора», «Кращий директор» “Молодий спеціаліст”

Після нагороджень номінантів всіх категорій золотих, срібних дзвіночків та сертифікату на грошову винагороду звучали музичні вітання від вокальних, хореографічних та музичних колективів Козятинщини.

—Це вокальний гурт «Слов’яночка» Пляхівецької школи, ансамбль «Мрія» з Переможнянської ЗНВК, Народний аматорський колектив профспілок України вокальний ансамбль «Камертон», туристична збірна педагогічних працівників району, Сергій Стратійчук з російською піснею «Мій календар», гитаристи Олексій Пугач та Даніїл Щетінін, колективи Миколаївського ЗНВК «Вишиванка» та «Студанка», зразковий хореографічний ансамбль «Зірки Арчі», представники «Нової школи» школи №9, канарка Козятинського краю Віталіна Бальшанек з Миколаївки та інші  

Двома сюрпризами для присутніх у залі освітян стали вітання від випускників навчальних закладів району - Ірини Товмар, Миколи Аліфіренка, Дмитра Мануїлова, Марії Дацюк та Валентина Діденко. А ще студенти ВУЗів Марія, Микола, Дмитро з одинадцятикласницею Віталіною Бальшанек виконали  свою коронну пісню «Україна — це ти»

 Після нагороджень номінантів настала хвилююча мить підбиття підсумків

Починаючи з десятого в рейтингу шкіл учбові заклади розташувалися в такій послідовності  

 10 – Вівсяницький ЗНВК І-ІІІ ст.,

9 – Вернигородоцький ЗНВК І-ІІІ ст.,

8 - Самгородоцький ЗНВК І-ІІІ ст. та Махаринецька СЗШ,

7 - Дубовомахаринецький ЗНВК І-ІІІ ст.,

6 – Кордишівська СЗШ І-ІІІ ст.,

5 - Широкогребельський ЗНВК І-ІІІ ст. та Бродецький ЗНВК І-ІІІ ст.,

4 – Йосипівський ЗНВК І-ІІІ ст.,

3 – Козятинський ЗНВК І-ІІІст. «Школа-дитячий садок» №9,

2 - Махнівська СЗШ І-ІІІ ст.,

1- Козятинський ЗНВК І-ІІІ ст. «Школа-інтернат-гімназія».

Колективи даних закладів будуть занесені на освітянську дошку пошани і отримають премії на покращення матеріально-технічної бази. Крім того автопарк відділу освіти поповнився новеньким комфортабельним шкільним автобусом. Ключі від нього були вручені директору Махнівської СЗШ І-ІІІ ст. Олександру Науменку. Коштує такий красень трохи більше мільйона вісімсот тисяч.

Переможцем конкурсу «Педагогічний тріумф – 2019» виборов вчитель географії, заступник директора з наукової роботи Козятинського ЗНВК І-ІІІ ст. «Школа-гімназія-дитячий садочок» Богдан Пічкур. Як сказав він на перемогу не надіявся хоча це був не перший його успіх. Він учитель його показники на учнях  Щоб був хороший результат учень повинен не в класі сидіти, а проводити урок на природі підсумував переможець Гран-прі. 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up