Пенсіонерку ощасливила дівчина-інвалід

Пенсіонерку ощасливила дівчина-інвалід

У гостях у мешканки міста Людмили Дусанюк: акції допомоги ближнім мають свої плоди

Нещодавно на волонтерський центр газети “RIA-Козятин” подружжя Володимира Демченка і Мальвіни передало інвалідний візок. Знайшлося чимало людей, яким потрібен подібний трансформер-візок. Виявляється, не всі оформляють на старість групу інвалідності і не можуть отримати необхідну медтехніку безкоштовно. Отож, такі волонтерські заходи мають свої плоди. Візок знайшов господарку на вулиці Центральній, 66 — Людмилу Дусанюк.

— Дай Бог вам здоров’я! — каже Людмила Григорівна. — І тому, хто дав цей візок. Я б сама цього візочка ніколи не мала б. А ходити я не можу. Колись ходила до церкви, зараз ходять туди мої дівчата… Ось по газеті 21 вересня побачила таку об’яву, що молоді люди пожертвували на волонтерський центр візок та послала чоловіка до вас.

Відео дня

Радісна жінка розповіла про своє життя. За  словами пані Людмили, у неї хворі ноги внаслідок тяжкої 40-річної роботи. Тепер вона має змогу бувати на вулиці, бачити людей, спілкуватися з ними, потрапити до церкви.

Нагадаю, що наш волонтерський центр постійно розширює спектр благодійних акцій. Триває збір речей для людей з фінансовими труднощами. Звертаюсь до всіх бажаючих стати волонтером: приносьте, речі, які ви хочете передати нужденним. Ви можете зробити волонтерську справу як через нас, так і самостійно. Вимога до речей: мають бути чистими, придатними для подальшого використання. За речами можна приходити в редакцію, яка розташована за адресою: вулиця Незалежності, 39 (поштамт, вхід у ворота, 1 під’їзд, другий поверх, ліворуч). Телефон гарячої лінії (068)3080125).

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up