Перебралася в Україну і стала 2-разовою чемпіонкою світу

Перебралася в Україну і стала 2-разовою чемпіонкою світу

Російські спортсменки знаходять кращу долю в нашій країні

На початку лютого на юніорському чемпіонаті світу з біатлону Катерина Бех здобула 2-ге золото для України. У словацькому місті Брозно-Осрблі вона спочатку виграла спринтерську гонку на 7,5 км з двома вогневими рубежами. А  у гонці переслідування з чотирма вогневими рубежами її результат ніхто з суперниць не перевершив. Вона стала дворазовою чемпіонкою світу.

Катерина Бех — росіянка, яка влітку минулого року ще з двома своїми подругами склали валізи і подалися в Україну. Таке рішення росіянки прийняли після того, як не увійшли до складу команди біатлоністок збірної Росії. В Україні росіянки добре адаптувалися і достойно виступають за українську збірну. Слід відзначити, що це не перші російські спортсмени, які перебралися в Україну. І приємно, що кращу долю для себе вони знаходять саме в нашій державі. А це означає, що в рускому мирі жити ще гірше.

Щодо самої гонки переслідування, то Катерина почала її з 12-секундною перевагою. Не квапливий темп, який вона обрала на гонку, дав переслідувачкам наздогнати її. А промах на першому вогневому рубежі поставив її на шосту позицію. Відстрілявшись на другій лежці чисто, Катерина знову стала лідером гонки. На третій стрільбі новоспечена українка, допустивши ще одну хибу, стала четвертою. На заключній стрільбі, відстрілявшись швидко та чисто, Катя вийшла на лижню на півтори секунди раніше німкені Ханни Кебінгер. І цього нашій спортсменці вистачило для другого золота.    

Відео дня

Галина Касянівська

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Светлана Данилова

    Спортсмени які покинули Україну. Элеонора Романова, Юлия Манагарова, Павел Падакин, Роман Нойштедтер, Елизавета Ошурков, Дарья Ткаченко, Даниил Лисовой, Олег степко
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up