Передноворічний Козятин: найкраще прикрасили головну площу та Art Ato Pizza

Передноворічний Козятин: найкраще прикрасили головну площу та Art Ato Pizza

Щороку перед Різдвяно-Новорічними святами ми запитуємо козятинчан, які організації міста, торговельні точки, офісні приміщення та перевізники найкраще прикрасили свої робочі місця новорічною символікою.  

По сім відгуків набрали  Аrm Ato Pizza та відділ культури міської ради. А от лідер двох минулорічних конкурсів магазин «Лотос» з двома позитивними відгуками ділить третє п’яте місце. У магазину «Меблі», що на вулиці Героїв Майдану, у «Території якісних цін», Дирекції пасажирських перевезень та магазині «Валентин» – по два відгуки.

Слід зазначити, що цьогоріч козятинчани не такі спостережливі, як в минулі роки. З 62 людей, які ми опитали на вулицях міста, 24 не змогли відповісти на питання.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up