Перекриті шляхи та майже 700 ліквідаторів пожежі: як у Калинівці намагаються погасити вогонь наскладах із боєприпасами

Перекриті шляхи та майже 700 ліквідаторів пожежі: як у Калинівці намагаються погасити вогонь наскладах із боєприпасами

Вогонь гасять за допомогою двох пожежних танків та трьох потягів

26 вересня близько 22:00 з’явилася інформація про вибухи на військових складах під Калинівкою. Здійснено оповіщення жителів м. Калинівка та населених пунктів в 10-кілометровій зоні (Павлівка, Медвідка, Дорожне, Сальнік, Стрижавка). 

Про це інформує ДСНС України.

Закрито рух для всіх видів транспорту на автодорозі державного значення М-21 Житомир – Могилів – Подільський. Крім того, закрито рух залізничного транспорту на перегоні Сосенка – Калинівка регіональної філії «Південно-Західна залізниця», також закрито рух повітряного транспорту в радіусі 50 кілометрів від центру  м. Калинівка. 

Відео дня

Для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації всього залучено 691 чоловік та 149 одиниць техніки, у тому числі від ДСНС — 195 чоловік особового складу та 49 одиниць техніки (у т.ч. літак АН-32 П), Національної поліції — 270 чоловік особового складу та 60 одииниць техніки, Національної гвардії України 136 чоловік особового складу та 29 одиниць техніки, Міністерства оборони України 30 чоловік особового складу та 5 одиниць техніки, у тому числі 2 пожежних танки, ВАТ «Укрзалізниця» 3 пожежних потяга. Крім того, на місці працюють 30 медиків та 10 карет швидкої допомоги. 

Джерело: http://tsn.ua

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:37 Ворог атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up