Перекриють залізничний переїзд на Махаринці та Сестринівку

Перекриють залізничний переїзд на Махаринці та Сестринівку

У вівторок, 25 лютого, рух транспорту через залізничний переїзд станції Козятин-1 буде здійснюватись по одній смузі проїжджої частини

Як повідомляє козятинська дистанція колії, 25 лютого перехід на 1010 кілометрі станції Козятин-1 будуть виконуватись роботи по облаштуванню кабельних переходів через автодорогу. Роботи проводитимуться вздовж колії по маршруту відправлення на станцію Махаринці.

— Рух автотранспорту з 10.00 до 16.00 години у зв’язку з виконанням робіт буде здійснюватись по одній смузі проїжджої частини переїзду, внаслідок чого можуть виникати затримки в русі автотранспортних засобів через залізничний переїзд, — йдеться в повідомленні.

Про безпеку на залізниці дивіться у відео:

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Віктор Малахівський

    Не перекриють,а буде організований одночасний односторонній рух.Автогужовий транспорт буде пропускатиме через переїзд організовано,але тільки в одному чи іншому напрямку...Ви своїми назвами людей путаєте.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд 16:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 15:14 Вибираємо кросівки для щоденного носіння: на що треба зважати (Новини компаній) 13:03 Лелеки повернулися, а їхньої домівка немає — зруйнували 12:40 "Укрзалізниця" відкриває нове сполучення до курортного Трускавця (Новини компаній) 11:07 Козятинчан запрошують на прибирання лісу 10:30 У Музеї Хліба в Білопіллі виготовляли жайворонків — перших провісників весни photo_camera 10:25 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up