Перемога «Моноліта» дозволила «Променю» вийти на третє місце

Перемога «Моноліта» дозволила «Променю» вийти на третє місце

В одинадцятому турі обласної першості у вищій лізі Козятинський «Моноліт» проводив гру на виїзді. Їх суперником була команда «Біофарм» з Літина. Як проходив матч і що було цікавого в цій зустрічі — в нашій розповіді

На свою дев’яту гру чемпіонату козятинчани приїхали бойовим складом. Адже в разі успіху «Моноліт» за 3-и тури до завершення ігор в групах ставав учасником фіналу чотирьох. Тому гості були налаштовані по-бойовому.

З самого початку «Моноліт» заволодів ігровою перевагою. Команда добре рухалась і це давало можливість створювати вільні зони. Вдалося команді забити швидкий м’яч. А далі, як кажуть футболісти, було справою техніки.

Відкрив рахунок Олександр Барчук. Правда, господарям поля вдалося зрівняти рахунок. Максим Саврей «Моноліт» знов вивів уперед. Дмитро Красносельський забив третього м’яча. Підвів підсумок першого тайму Микола Пастушенко.

Відео дня

У другому таймі «Моноліт», маючи три м’ячі запасу, став грати в своє задоволення. У них виходила гра в пас та технічні прийоми в індивідуальних діях. Саме після індивідуальних дій Дмитра Баленського рахунок став 1:5. Дмитро Красносельський, оформивши дубль, забив шостого м’яча. Сьомий гол на рахунку Дмитра Данилюка, а остаточну крапку в матчі поставив Максим Кисіль.

Ця перемога дала можливість «Моноліту» приєднатися до лідера групи А «Факела» з Липовця. Він також достроково вийшов до фіналу чотирьох. Ще дві команди фіналу будуть відомі після завершення ігор в групах.

Після того, як футболісти Козятина обіграли конкурента глухівчан, а вони в свою чергу розправились на своєму полі з «Поділлям» з Кирнасівки, «Промінь» ще не втратив шанс пробитися до фіналу з другого місця. Все залежить від того, як проведуть свої останні матчі «Орлівка» і «Промінь». Поки старожил вищої ліги «Орлівка» випереджає всіх своїх конкурентів на 4-ри очки. У «Променя» складний графік останніх матчів. Цієї суботи глухівчани завітають до лідера групи Б на стадіон Локомотив до «Моноліта». Через тиждень вони на власному полі поміряються силами з «Орлівкою». Завершать наші земляки ігри в групах виїзним матчем на полі «Авангарда» в Ладижині. Шанс стати другими у «Променя» є, за нього треба зачепитися.

Футбол показав, якою має бути ОТГ
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up