Перемогли “Поклик серця” та ветерани федерації футболу

Перемогли “Поклик серця” та ветерани федерації футболу

Лідери зіграли результативну нічию

Субота 19 січня розділила любителів спорту на два табори. Одні пішли на Водокачку спостерігати за пірнальниками в ополонку. Інші надали перевагу футбольним пристрастям зустрічі лідерів Кубка Козятина. Були такі, які разом з газетою “RIA- Козятин” встигли на два фронти.

Крім зустрічі “Поклику серця” з громадською спілкою міської федерації футболу, в цей день грали ще й футбольні пари .“Бабур-буд” зустрічався з “Факелом”. А команда Сергія Курінного грала з “Маяком” села Глухівці. Покращили свої показники в графі “забиті м’ячі” футболісти махнівського “Колоса”. Вони отримали результативну перемогу з рахунком 5:0 над командою нового стилю, яка знялася з розіграшу.

Відео дня

Першими на спортивний манеж залізничного училища вийшли будівельники та “Факел”. Почалася гра із спортивних неприємностей. Гравці “Факела” вийшли на поле в три польових гравці. “Бабур-буд” не хотіли користатися подарунком долі і, як жест добропорядності, зняли при рахунку 3:0 і свого футболіста. Так і проходив майже весь перший тайм в форматі 4 на 4. Кінцівку першого тайму і всю другу половину зустрічі команди вже грали в повних складах. Підсумок цієї зустрічі 19:3 на користь будівельників.

В наступному поєдинку “Маяк” (Глухівці) переміг команду Сергія Курінного з рахунком 6:3  А в двобої лідерів турніру “Поклику серця” та міської федерації футболу міг визначитися одноосібний лідер турніру.Та команди зіграли результативну нічию з рахунком 5:5 чим зберегли подальшу інтригу щодо лідерства.

Після проведених 5-ти турів команди розташувалися в такій послідовності. Молодь “Поклик серця” та ветерани федерації футболу ділять 1-2 сходинку. У них по 13 очок. На 3 місці “Бабур-буд”, у них 12 пунктів. На четвертому місці “Маяк”, у них 9 балів.

П’яте - шосте місце ділять “КСВ” та “Факел”. Замикає турнірну таблицю махнівський “Колос”. Залишилось зіграти ще два тури.

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:30 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 18:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській 08:17 Козятинчани збирають кошти на систему дистанційних радіовмикачів «феєрверків»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up