Переможці красивого спорту (Оновлено + відео)

Переможці красивого спорту  (Оновлено + відео)

У неділю, 2-го грудня, в нашому місті пройшов відкритий чемпіонат Козятина з художньої гімнастики, який зібрав рекордну кількість спортсменок з шести міст України.

Приїхали гімнастки з Калинівки, Вінниці, Житомира, Львова, Києва. Вінницька школа художньої гімнастики була представлена двома складами — командами “Дивосвіт” та ДЮСШ. Усього в цей день на спортивні килими вийшли 135 спортсменок в 9-ти вікових групах категорій А, В, С.  

Відео дня

Спортивний колектив наших землячок був представлений 24-ма спортсменками ДЮСШ. Тренери з ключовими спортсменками тільки повернулися з міжнародних змагань “Золота осінь”, що проходили в місті Рівному. А такі таланти як Мілана Кузьміч, Ліда Хоченкова, Віолета Юрченко, Іванна Коцут, Вероніка Соколова, Даша Співаченко, Каріна Тупчій залишили на змаганнях в Рівному далеко позаду багатьох визнаних спортсменок України. Наші дівчата показали відмінні результати серед 650 учасниць (для порівняння, на турнірі в Козятині виступали 135 спортсменок).

Розпочали відкритий чемпіонат Козятина о 9 ранку. Першими на килим вийшли наймолодші гімнастки - від 4-річних до 8-річних спортсменок. Вони виступали як у вільних вправах, так і з предметом на вибір. Після виступу всіх учасниць молодшої групи, організатори спортивного дійства влаштували присутнім в залі показові виступи спортивних колективів.

Від Козятинського краю виступили вихованці Аліси та Антона Машевських хореографічний колектив “Зорянка Арт”. А в спортивній тематиці — Даша Співаченко та Вероніка Соколова. Опісля відбувся святковий парад, на якому нагороджували чемпіонок та призерів конкурсу.

За підсумками змагань молодшої групи, чемпіонками відкритого чемпіонату нашого міста стали Влада Сікорська, Мілана Кузьміч, Софія Андрущенко, Ліда Хоченкова, Олександра Щаблевська та Ніколь Щаблевська. А срібло Дарини Панчук дорогого коштує. Вона була включена на змагання після трьох тренувань. До художньої гімнастики її хобі була їзда на конях та водіння автівки за допомогою тата.   

О 15-ій годині в боротьбу за медалі включились спортсменки більш зрілого віку. І в цій віковій групі наші землячки були також на висоті. Першорозрядниці Каріна Тупчій, Іванна Коцут, Віолета Юрченко, Вероніка Соколова, та Даша Співаченко, які виступали за програмою кандидатів в майстри спорту, посіли 1 місце і стали чемпіонами.

Тож принцесу жіночого спорту, якою є художня гімнастика, Козятинський край може гідно представляти на змаганнях високих рівнів.

 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up