Переможці початку турніру з футзалу

Переможці початку турніру з футзалу

В неділю 23 грудня в спортзалі залізничного училища розпочавсь відкритий турнір з футзалу. Взяли в ньому участь вісім команд з міста та району. За коловою системою визначатимуть чемпіона та призерів міста протягом семи турів.

В першому турі грали між собою такі команди. “Бабур-буд” (Козятин)-“Колос” (Махнівка), ГС КМФФ — команда міської федерації футболу- “Новий стиль” (Кордишівка), “Факел” Козятин-“СКВ” (Козятин), “Поклик серця” (Козятин)-команда “Глухівці”.

Спочатку на спортивний манеж вийшли козятинські будівельники та махнівський “Колос”. З рахунком 11:4 перемогли міські футзалісти. Після завершення зустрічі цих команд, відбулася святкова церемонія турніру.

Відео дня

Коли ігри першого туру чемпіонату міста продовжились, на спортивний майданчик вийшли футболісти федерації футболу та команда “Новий стиль” з Кордишівки. Поєдинок цих команд пройшов в запеклій боротьбі і визначив переможця зустрічі під завісу матчу. Відкрили рахунок козятинці. Вони ж подвоїли рахунок. При рахунку 3:0 “Новий стиль” заграв по-новому і за шість хвилин вони зрівняли рахунок. Окрилені успіхом, спортсмени “Нового стилю” побігли вперед і були близькі до того, щоб забити переможний м’яч. Тільки команда федерації футболу зіграла на досвіді. Дочекавшись помилки суперника, вони забили переможний м’яч.

Щодо футболістів “Нового стилю”, так вони продемонстрували красивий футбол і заслуговували хоча б на нічию. Загальний підсумок матчу 4:3.  

В наступній грі козятинський “Факел” зіграв в нічию з командою “СКВ” (Козятин). Підсумок цієї гри 2:2.  

Козятинський “Поклик серця” з рахунком 7:3 переміг “Маяк” (Глухівці). Таким чином лідерами після першого туру турніру стали “Бабур-буд” (Козятин), команда міської федерації футболу та “Поклик серця” (Козятин). Ці три колективи набрали по три очки і ділять перше-третє місце. Четверте-п’яте — за “Факелом” та “СКВ”.

“Новий стиль”, “Маяк” та “Колос” з Махнівки ділять шосте-восьме місце. Попереду ще 6 турів зимового футболу на турнірі, де кожна команда може покращити свої здобутки .

Команда БАБУР БУД - МАХНІВКА відкривала першу гру кубку м.Козятин з футзалу серед аматорів під патронатом Козятинської міської федерації футболу.  

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up