Переносять поминальні дні, закривають цвинтарі та ринки. Про нові карантинні обмеження

Переносять поминальні дні, закривають цвинтарі та ринки. Про нові карантинні обмеження
Фотоз архіву редакції
  • У Вінницькій ОДА повідомили, що на території області вводять нові карантинні обмеження.
  • Зокрема, поминальні дні переносять на 6 червня, забороняють торгівлю на ринках та запроваджують «зелені патрулі» в лісах.

Обласна комісія з питань безпеки і надзвичайних ситуацій ухвалила рішення про введення додаткових карантинних обмежень на території Вінницької області. Вони пов’язані з Великодніми святами і поминальними днями, про що передають на сайті Вінницької ОДА.

Так, обласна комісія вирішила:

  • Перенести поминальні дні з 25-26 квітня на Троїцьку поминальну суботу  (6 червня 2020);
  • Обмежити доступ громадян до кладовищ у період з 20 квітня по 03 травня 2020 року, крім здійснення обрядів поховання;
  • Припинити рух транспорту до кладовищ, крім вантажних автомобілів, спецтехніки та транспорту задіяного в обрядах поховання;
  • Заборонити відвідування населенням лісових масивів на території області у вихідні та святкові дні;
  • З 19 квітня 2020 р. заборонити функціонування роздрібної торгівлі з лотків і на ринках (продовольчих, непродовольчих та змішаних форм власності).

Також, у повідомленні йдеться, що на вихідні дні запроваджено патрулювання лісів. І з метою недопущення виникнення пожеж створять «зелені патрулі». Нові заборони діятимуть до скасування карантину або до його послаблення.

Відео дня

Опитування

Чи підтримуєте нові обмеження?

Читайте також:

На цвинтар - тільки для поховань: Карантинні обмеження у Глуховецькій ОТГ
Більшість українців не проти продовження карантину до літа. А ви? (ОПИТУВАННЯ)
Як в Козятині проводитимуть богослужіння на Пасху?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Mr Parker

    бля уроди сравнения цвинтарi i ринки
  • Ната Ковалёва

    Все правильно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera 19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up