Переводять стрілки, як коти, що нашкодили

Переводять стрілки, як коти, що нашкодили

Коментар подій, пов’язаних зі зривом опалення дитячих та шкільних закладів міста в період 01 та 21 січня 2019 року

Володимир Цимбалюк, представник батьківського комітету ліцей-школи

Протягом останнього тижня температура в багатьох навчальних закладах міста впала на відмітку в 11 градусів тепла.

Відео дня

Мер міста Пузир, незважаючи на надзвичайну ситуацію, втік у відпустку…

Виконуючий обов’язки мера, пан Марченко, який зі здивуванням дізнався від обурених батьків, що саме він залишився за “смотрящего”, тут же перевів стрілки на “большого” начальника ЖКГ  Женю Малащука…

У розмові з представниками батьківського комітету, в присутності кореспондента “RІА-Козятин”, Малащук, як нашкодивший кіт, “перевів стрілки” на начальника управління освіти Олену Касаткіну та директора ліцею-школи №4 Олену Білянець.

Мабуть, саме вони зобов’язані були завезти в котельні належне паливо, а не сміття? Та, змінивши на посту постійного кочегара Ігоря Лівшиця, активно відпрацьовувати стотисячні премії, якими щедро нагородили себе очільники новоствореного ПММ – Пузир, Марченко, Малащук!!!

Провівши власне розслідування, батьки прийшли до висновку, що влада міста вирішила у черговий раз заробити грошенят.

Цинізму – немає меж!!! То ж на цей раз вирішили зекономити на малюках та дітях!

Відчуття холоду цим панам не знайоме – у них в кабінетах відкриті вікна… І тепло, і ремонт, і нова орг. техніка, і нові меблі – для себе, коханих, нічого не шкода. Їх же, посадових осіб, он як багато! А що ж до кількості дітей, то їх лише в ліцеї-школі, всього-на-всього – 741 дитина. Якось обійдуться, скільки тієї зими?!

А що ж громада, від імені якої так активно ці “роботяги” розпилюють бюджетні кошти? Громада, по рабськи, мовчить…

Чи то спрацював піднятий батьками галас, чи, можливо, залишки совісті, чи просто з переляку, а все ж на 21 лютого температуру в дитячих закладах міста підняли вище відміток 11-13 градусів за Цельсієм.. Цікаво, чи надовго?

P. S. На Чернігівщині, у центрі селище Козелець поставили пам’ятник козлу!!!

Може і нам перейняти досвід козельчан і поставити пам’ятник біля міської ради в честь можновладців міста, за їх величезні титанічні заслуги перед громадою?!!

Питання зовсім не риторичне…

Нагадаємо, що Ліцей-школу лихоманить з року в рік. Причина — опалення Додано відео

По темі: Проте як громада Козятина переймається дітьми ліцею

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Валентина Шайдовска

    А хіба при 11 градусах можна дітям бути в дитсадках чи в школах. Це ж просто геноцид. Але зараз оголосять карантин і все будуть діти грітись по домівках, але питання як бути батькам адже потрібно ходити на роботу,  а діти залишаться на кого. Отака то х.. ня,  малята, як казав дід Панас наш казкар.
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up