Перейменовані вулиці зі старими назвами

Перейменовані вулиці зі старими назвами

Питання декомунізації на початку літа стояло гостро.

“Не зробимо ми, зроблять за нас”, — підсумував головуючий на сесії міської ради. Тож у пожежному порядку приймали рішення переіменування вулиць, їх фінансування і виконання. Пройшло майже півроку з того часу і що?

Йдеш переіменованими вулицями і спостерігаєш таку картину. З одного боку вулиці є табличка “Вулиця Ярослава Мудрого”. У сусіда навпроти “вулиця Щорса”. Є таблички різного кольору і розмірів. Колір і розмір табличок залежав від винахідливих підприємців, які побігли до наших городян і запропонували замовлення.

Відео дня

Тому не дивно, що на одній вулиці є таблички червоного, зеленого, білого і синього кольорів. Найдешевша, за яку жителі переіменованих вулиць викладали власні кошти, 80 гривень. Розміром більші з фантазією — більше сотні. То ж виникає справедливе питання: ”Для чого виділялися гроші (кошти) на декомунізацію?” Невже тільки для того, щоб виділити та й забути. А самих людей кинути напризволяще. Може ще не прийшов час і є питання важливіші? Тоді й населення потрібно попередити, щоб таблички переіменованих вулиць не купували за захмарними цінами, а чекали, що влада виконає свій обов’язок і забезпечить мешканців переіменованих вулиць табличками.  

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up