Перші жертви води, наступні — вогню, шахраїв і крадіїв та вкотре — закриті ігрові автомати

Перші жертви води, наступні — вогню, шахраїв і крадіїв та вкотре — закриті ігрові автомати

Кримінальна хроніка минулого тижня

11 липня

Знову прикрили гральний бізнес у Козятині. Черговий зал з ігровими автоматами накрили. За даним фактом слідчим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження, за ознаками злочину, передбаченого ст. 203-2 КК України (Незаконна господарська діяльність). Проводиться досудове розслідування.

12 липня

Відео дня

Жителя смт. Бродецьке шахраї надули на 6400 гривень. Довірливий чоловік перерахував їх невідомо куди за будівельні матеріали. Поліція встановлює особу, причетну до скоєння даного злочину.

У Пляховій в житловому будинку виникла пожежа. Як результат загорання — труп в спальній кімнаті 65-річного власника будинку. Ймовірна причина пожежі - необережне паління в ліжку. Труп без ознак насильницької смерті направлено на судово–медичну експертизу.

16 липня

У Збаражі вкрали мопед у місцевого жителя.

На водоймищі “Телемонівки” виявили труп 38-річної жительки с. Сигнал. Труп без ознак насильницької смерті направлено на судово-медичну експертизу. Проводиться перевірка..

17 липня

Жителька с. Титусівка стала жертвою шахраїв, які заволоділи її грошовими коштами в сумі 3460 гривень. Ними вона розрахувалась за посилку з мобільним телефоном (телефон був відсутній). Поліція проводить заходи по встановленню особи, причетної до скоєння даного злочину.

Святкували без порушень

Цей вікенд — 14, 15 та 16 серпня — був насичений подіями як у місті, так і в районі. У багатьох населених пунктах проводили День села. Як розповів газеті “RIA-Козятин” заступник начальника Козятинського відділення поліції В’ячеслав Сушко, правоохоронці тримали ситуацію під контролем.

— Поліція забезпечила публічну безпеку. Святкування пройшли спокійно. З боку відпочиваючих ми зустріли розуміння. Кричущих випадків правопорушень не було, — зазначив В’ячеслав Вікторович.

За словами “копа”, люди напідпитку були, але з їх боку провокацій не відбувалося.


 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up