Перший на почин — Амонс

Перший на почин — Амонс

Очільник новоствореної Глухівецької громади привітав своїх виборців зі святом

Минулої суботи у Глухівцях пройшли урочистості з нагоди Дня селища, що співпав зі святом дня культури та 60-літтям спорудження місцевого клубу. У цей день обраний на недавніх виборах голова об’єднаної громади Олександр Амонс був на особистому прийомі у Президента України, який вітав його з обранням на посаду, зважаючи на довіру громади.

Після прибуття на концерт, він публічно звернувся та привітав громаду:

— Сьогодні важливі ваші посмішки, ваші очі і те, що ви прийшли. Хочу всіх сьогодні привітати, долучитись до тих гарних слів, які були сьогодні сказані. Побажати щастя, здоров’я, процвітання, мирного неба над головою. Щоб Україна все-таки стала частиною Європи, якою ми є. Сьогодні був на зустрічі з Петром Олексійовичем Порошенком. Побажав він нашій громаді процвітання, щоб у нас в громаді склалося все так, як бачимо ми. Він поздоровив мене з гарним результатом. Я наголосив, що результат — це величезна довіра людей, яких я ніколи в житті не хочу розчарувати. Він мені сказав одне: “Іди так, як ти бачиш, і так, як тобі кажуть люди”. І хочу завірити, що буду старатися.

Відео дня

Сьогодні я вас вітаю з великим святом села, з минулим Днем працівника культури, з Парасками, з Божим святом. Щастя, здоров’я і благополуччя ще раз. Хочу подякувати минулому складу депутатського корпусу. Гарні були депутати, гарно працювали. Дуже велику надію покладаю на новий склад народних обранців. Хотілося, щоб працювали не гірше, а краще. Щоб все-таки наше селище, а зараз вже об’єднана територіальна громада з центром у Глухівцях, стало дійсно центром. Тим центром, локомотивом, який буде показувати шлях людям, як дійсно треба жити в нашому суспільстві. Ми на це заслужили. Слава Україні!  

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування проекту «Пліч-о-пліч» photo_camera 19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:13 Знову дощі та сильний вітер: Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 13:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up