Під Калинівкою пілоти будуть розганяти свої авто до 300 кілометрів за годину

Під Калинівкою пілоти будуть розганяти свої авто до 300 кілометрів за годину

На аеродромі під Калинівкою 13 травня відбудуться автоперегони між спортсменами з різних міст країни. Цього ж дня вперше пройде Чемпіонат України з мото драгрейсингу: 4 етапи у Вінниці та один на автодромі “Чайка”  

Незабаром Калинівський асфальт знов стане задимленим майданчиком жорстких перегонів. Сюди з’їдуться професійні пілоти, майстри спорту, мото дрегрейсери з Одеси, Києва, Умані, Віннииці. Глядачі зможуть побачити підготовлені машини, які спеціально будуються, що розганятися до 300 кілометрів на годину. Під капотом таких спорткарів —  від 1000 до 1500 кінських сил.

Тож 13 травня змагатися за Гран-прі Вінниці з авто та мото дрегрейсингу “Dragracing Vinnitsia GP!” будуть сім годин: з 12:00 до 19:00. В мото дрегресйсингу (спринтерському заїздом на дистанцію в 402 метри) буде п’ять етапів. Чотири з них пройдуть у Вінниці. Один в Києві на аеродромі “Чайка”.

Вхід  платний: 150 гривень, діти до 10 років безкоштовно.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

В 2012 році у Вінниці VFDD провела перші офіційні змагання з мото дрегрейсингу за Кубок федерації мотоциклетного спорту України. Того року переможцем в абсолютному заліку став вінничанин Руслан Шевчук. Вінничани більше знають Руслана як автоспортсмена, який приймає участь у Чемпіонаті України з дріфтингу. Він також є Чемпіоном Вінницької області з авто дрегрейсингу. Тобто Руслан виступає одночасно в декількох дисциплінах: авто та мото дрегрейсингу, а також у дріфтингу.

Альбіна КУРБАНОВА
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up