Підкинули собаку, а вона привела цуценят

Підкинули собаку, а вона привела цуценят
Фото ілюстративне
  • До редакції газети «RIA-Козятин» звернулася Неля Піщенюк, мешканка Махаринець.
  • Жінка б’є на сполох — їй під хату постійно підкидають тварин.
  • Останнього разу залишили біля паркану собаку.

— Мені 70 років, у мене проблема з ногами, я не можу вже поїхати в Козятин, — розповідає жінка. — Хтось підкинув мені собаку. Це напів вівчарка. Вона привела четверо собаченят. Їм уже по два місяці. Вони мене об’їдають. У мене і коти, і собаки. Що робити? Підкинули кицю, вона привела кошенят. Тепер у мене п’ять котів, а ці собачки, вони ще й всі дівчатка. Чотири дівчинки і собака. Я не можу їх прогодувати.

Жінка живе сама. Пенсію отримує мізерну, тому не має за що утримувати тварин.

— Я вже сама схудла, 48 кілограм, — сміється пані Неля. — Їх треба годувати. А вони такі красуні ці собаченята, але ніхто не хоче, бо це дівчатка. Я вже дзвонила всім знайомим. Ніхто не хоче, всі хочуть хлопчика.

Відео дня

Неля Піщенюк звертається через нашу газету до читачів. Може комусь потрібен вірний друг і захисник житла. Жінка віддасть цуценят, але лише у добрі руки.

— Песики доглянуті, вони вже все їдять, — додає Неля. — Мама дуже слухняна, розумна.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Алла Зимина

    Стерилізувати дівчинку , і проблем немає.
    Маму - собачку теж. Додайте в статтю номер карточки бабусі і небайдужі люди допоможуть все оплатити  і організувати стерилізацію. Контакти бабусі теж .
  • Вікторія Денесюк

    Можна номер ?

    Елена Удвуд reply Вікторія Денесюк

    контакти жіночки 093-688-22-94
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera 19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 13:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up