Підлога, каналізація, опалення: у Козятинському дитсадочку № 6 не зупиняються ремонтні роботи

Підлога, каналізація, опалення: у Козятинському дитсадочку № 6 не зупиняються ремонтні роботи
  • У дитсадочку № 6, що знаходиться біля центральної площі міста, кипить робота — на першому поверсі ведеться повна заміна підлоги, проводиться підсипка, заміна мереж каналізації, води, опалення.
  • Приміщення повністю перештукатурюється, замінюється обладнання туалетних кімнат, ремонти в харчоблоці та роздаткових.
  • Показали фото

—  Відвідала сьогодні дошкільний навчальний заклад № 6, садочок знаходиться на центральній площі. Там не зупиняються ремонтні роботи. На першому поверсі ведеться повна заміна підлоги, її практично немає. Лаги та підлога під кількома шарами лінолеуму пошкоджені, утеплення та ізоляція не піддаються критиці, місцями вона провалювалась. Зараз проводиться підсипка, заміна мереж каналізації, води, опалення. Приміщення повністю перештукатурюється, замінюється обладнання туалетних кімнат, ремонти в харчоблоці та роздаткових, — повідомляє Тетяна Єрмолаєва — Козятинський міський голова

Також відомо, що на території зрізали дві аварійні та старі верби, що додало більше світла та простору.

Відео дня

— Потрібно вирішити питання озеленення території молодими деревами, сорти мають значення. Зовнішній вигляд садочка псують труби від тепломереж, які плануємо заховати в землю. Вони псують вигляд міста, центр в трубах, це втрати тепла та охайності, це теж у планах.  Командна робота кипить, системний підхід, працюють всі з гарним настроєм та завзяттям, очікують на відмінний результат. Це все роблять лагідні та тендітні руки працівників закладу, заради наших дітей і з любов’ю до громади.

Нагадаємо:

Читайте також:

Повідомили дати, коли проходитиме національний мультипредметний тест у 2023 році

Як витрачали наші податки минулого року

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up