Підопічні міського терцентру отримали кваліфіковану психологічну допомогу

Підопічні міського терцентру отримали кваліфіковану психологічну допомогу
  • В рамках співпраці з міжнародною гуманітарною організацією HIAS Ukraine 6 червня в терцентрі відбувся цікавий захід психолого-соціальної підтримки для людей поважного віку, людей з інвалідністю та внутрішньо переміщених осіб.

— Події, які відбуваються в нашій країні протягом останніх років, а особливо повномасштабне російське вторгнення, загострили проблему збереження психологічного здоров’я багатьох українців . Тому працівники Козятинського міського територіального центру соціального обслуговування працюють над розширенням можливостей підопічних отримувати кваліфіковану психологічну підтримку, — йдеться на сторінці Козятинського міського терцентру

Під час зустрічі спеціалісти-психологи ГО HIAS допомогли всі бажаючим опанувати свої емоції та краще зрозуміти себе. Всі учасники ближче познайомилися один з одним, чудово провели час і отримали гарний настрій.

Відео дня
Співробітники «Хайес, Інкорпорейтед» в Україні (HIAS Ukraine) надають психосоціальні послуги для відновлення та розвитку сильних сторін і ресурсів людини. Інклюзивно-орієнтовані програми HIAS допомагають людям подолати стрес і страждання, спричинені складними життєвими обставинами.

 

Читайте також:

Козятинська Рада ветеранів запрошує усіх на звіт міського голови

У 16-ти медзакладах області є договір на пакет «Медична допомога при пологах». Серед них — наша ЦРЛ

У Козятинському ЦНАПі щочетверга переселенці зможуть отримати комплекс заходів для допомоги

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up