Підозри на коронавірус: звідки приїхали козятинчани?

Підозри на коронавірус: звідки приїхали козятинчани?
  • На сьогоднішній день з початку спалаху коронавірусу на Козятинщині було зареєстровано 5 підозр на COVID-19. Чотири випадки опрацьовані, лабораторно не підтверджені, діагнози підозри на COVID-19 зняті.
  • Наразі ще одна підозра перевіряється.
  • В останньому випадку спрацював швидкий тест, який показав позитивний результат.
  • Але відомо — якщо експрес-тест виявив у людини COVID-19, лікарі повинні взяти додатковий зразок матеріалу для його підтвердження в обласній вірусологічній лабораторії методом ПЛР.

Де фіксували і звідки приїхали люди, у яких перевіряли коронавірус на Козятинщині — коментує завідувач козятинського міжрайонного відділу лабораторних досліджень Леонід Ящук.

— Три перших підозри було зареєстровано по місту і дві останніх — з сіл району. Одна особа приїхала з Німеччини, ще по одній — з Болгарії, Івано-Франківська, Чехії. Також був пацієнт з хірургічного відділення, який їздив в онкодиспансер у Вінницю і контактував з хворим лікарем. Попередні чотири підозри мали обтяжений епіданамнезі, через  ймовірний контакт. А п’ятий випадок — через позитивний показник швидкого тесту. Але це не підтверджує діагноз коронавірусу 100%. Ще потрібно обстежити хворого додатково в вірусологічній лабораторії.

Відео дня

Нагадаємо:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ангелина Ангел

    Одна суцільна брехня і замовчування.
  • Анна Скворцова

    Бред полный !
  • Irinka Kunitskaya

    Який тест на ковід-19, як в Козятині нема тестів,що ви за дурню пишете?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up