Підстеріг пса з сокирою: козятинчанин, який перевозить людей, в душі повний нелюд

Підстеріг пса з сокирою: козятинчанин, який перевозить людей, в душі повний нелюд
  • Улюбленець дітвори, песик по кличці Тузя  31 січня потрапив у халепу. Його люблять діти, і  майже щоденно він шукає дитячу компанію.
  • Так, мабуть, мало було й в останній день січня та не сталося. Крім любові до дітей у Тузі є тяга посваритися з іншим чотирилапим через паркан.
  • Як було цього разу знає тільки нелюд, що підстеріг любимця дітвори з сокирою.

 У песика Тузі своя історія. Зовсім маленьким він причалапав звідкись до будинку, який вже четвертий рік вважає його своїм. З’явився він на світ Божий мабуть у багатодітній родині, бо з самого малечку рвався до дітей. Нові господарі заблукавшого песика запитували близьких і дальніх сусідів, в кого пропало собаченя, щоб повернути його додому. Ніхто не відгукнувся. Було навіть, що його колядники вечором забрали та мабуть батьки дітям сказали повернути песика назад. Ранком наступного дня діти принесли його на руках.

Дитяча компанія для нього і зараз залишається, як бальзам на душу. Інколи він ранком проводить дітей до школи і чекає в якійсь канаві коли вони будуть йти зі школи додому. Тільки 31 січня мабуть все було по іншому. Песик провів свого господаря до автобусної зупинки, що на розі вулиці Червона калина та побіг вулицею Червона калина в пошуках пригод. 

Відео дня

Господар поговорив зі знайомими на зупинці і повернувся додому. Біля власних воріт він побачив на снігу краплі крові, що виднілися в сторону двору та в сторону вулиці. Зайшовши в подвір’я чоловік побачив біля дверей будинку закривавленого Тузю. Собака був у такому стресовому стані, що навіть перелякався свого господаря і забився в куток. Трохи заспокоївшись, він таки зайшов до хати. В хаті він намагався знайти місце, де б його менше непокоїли рани. Встигли рани собаці обробити і він став проситися на вулицю і заліз в собачу будку.

Поки Тузя був у буді, його господар поїхав у ветаптеку по ліки для собаки, антибіотики, знеболюючі, вітаміни та все, що припишуть ветлікарі. Пішов він не звичною дорогою, а по кровавому сліду залишений собакою. Доріжка з червоними плямами привела на подвір’я нелюда.

А Тузя, який так любив, щоб біля нього хтось був у хаті, 2 доби сидів у буді, і на вечір 2 лютого  зайшов до хати. Виліз на свій улюблений диван та заскигливши від болю опустився на підлогу. .Зробили йому процедури, що приписали тваринні лікарі. На ранок пес попросився на вулицю лежить в буді вже четверту добу.

Хтось може сказати: немає нам що робити, тут би з людьми розібратися. Не про собаку тут мова, а про те що є нелюд в образі людини.

Читайте також:

«Каші, які ми варимо замерзають»: збирають кошти закупівлю сухого корму для хвостиків

На морозі, під снігом: на ПРБ небайдужі побудували будиночок для кішок, але його знищили

Як допомогти безпритульним тваринам пережити морози

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (16)
  • Моя Европа

    Стоп!! Що означає « песик провів господаря і побіг шукати пригод»!? Ви зо єбанулись там ?саме через таких безмозглих господарів і страдають тварини !!! Або домашній пес або вуличний , ніякого самовигулу, звісно все описано дуже трогатєльно і дуже шкода песика але варто тільки псу проявити агресію - хочется його розірвати на частки !!! Господарю мізків побільше і дивитись за своїм псом , бо через твоє халатне відношення аін і постраждав ₽

    містянин reply Моя Европа

    Ви Європа? Скоріше тундра

    Моя Европа reply містянин

    В цивілізованому світі випускають тварин на самовигулу? Чі ви крім телевізора ніде не бували ?)
  • Светлана Лещук

    Людина яка так поводиться з тваринами небезпечна для суспільства,вона може і так вчинити з людиною,яка буде їй неприємна,може потрібно песика до лікаря,щоб він його оглянув,самому лікувати
  • Amanda Lynch

    🇺🇦 Українці та люди, які потребують допомоги подайте заявку на фінансову підтримку сьогодні разом із проектом UAPPL.

    Перейдіть до  >  https://s.uappl.org/27reco623

    На відміну від багатьох інших закладiв, допомога надходять безпосередньо від iнвестора до того, хто запитує.

  • Елена Ионова

    Взагалі-то це стаття, жорстоке поводження з тваринами.

keyboard_arrow_up