Підсумки благодійності: скільки козятинчани зібрали коштів для кардіообладнання?

Підсумки благодійності: скільки козятинчани зібрали коштів для кардіообладнання?
  • Дитяче серденько – живи!
  • Загальна сума зібраних та перерахованих козятинчанами на рахунок благодійного фонду «Серце до серця» коштів становить 16 199,20 гривень

Нагадаємо, з 01 по 30 квітня 2019 року у Козятинському районі проведено Всеукраїнську благодійну акцію «Серце до серця» під гаслом – «Дитяче серденько - живи!», головною метою якої є збір коштів для придбання кардіологічного медичного обладнання у дитячі лікарні. (повідомляє сайт козятинської РДА)
Під час проведення акції, працювали волонтери серед яких були представники педколективів навчальних закладів району, яким активно допомагали учні та батьки, а також медичні та соціальні працівники. Загальна сума зібраних та перерахованих на рахунок благодійного фонду «Серце до серця» коштів становить 16 199, 20 гривні.
Найактивнішим у зборі коштів, як і кілька років поспіль, став колектив ЗНВК «Школа – інтернат - гімназія» ім. В. М. Підгорбунського, який зібрав на благодійність 4 572 гривні.

Довідка про результати Акції «Серце до серця» у 2018 році

За інформацією офіційного звіту благодійного фондуу 2018 році, під гаслом акції, у Вінницькій області було зібрано 417 337, 81 гривню. Це був другий результат серед областей України. На зібрані кошти Фондом було закуплено та передано для дітей з вадами слуху Вінницької області слухові апарати у кількості 46 штук.

Відео дня

Нагадаємо:

У Козятині збиратимуть гроші на кардіообладнання
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up