Підтримка ветеранів. У Козятинській громаді стартує проект супроводу підприємництва

Підтримка ветеранів. У Козятинській громаді стартує проект супроводу підприємництва
  • У рамках проекту ветеранам і членам їх сімей, які здійснюють підприємницьку діяльність або мають намір розпочати власну справу, надаватимуть інформаційну, менторську, консультативну, правову підтримку, а також експертний супровід в підприємницькій діяльності.

Проєкт «Підтримка ветеранів в розвитку підприємництва: від перших кроків до стабільного доходу» реалізовується на території дев'яти громад Хмільницького району, в тому числі Козятинської.

Минулої доби відбулася інформаційна зустріч з представниками громадської організації «Спілка учасників АТО м. Хмільника та Хмільницького району» та громадської організації «Право», які займаються підтримкою ветеранів та їх родин у розвитку підприємництва.

— Представники ГО докладно розповіли про можливості, які ветерани можуть отримати, завдяки участі у цьому проєкті та проведення навчання стосовно поглиблення вивчення основних засад ведення підприємницької діяльності, — розповідають на сторінці козятинської територіальної громади. — Найближчим часом дана інформація буде донесена до ветеранів та їх родин та організована особиста зустріч з представниками даних ГО.

Відео дня

 

Читайте також:

Що є в Глухівцях та Непедівці, чого немає у Козятині?

Скоро канікули. Які маємо результати у навчанні за рік?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ирина Завидина

    А куди звертатися

    Ірина Павлюк reply Ирина Завидина

    Ирина Завидина Управління соцполітики Незалежноств 57 каб 3

keyboard_arrow_up