Пиріжки, піца, кекси та тістечка: в училищі влаштували благодійний ярмарок

Пиріжки, піца, кекси та тістечка: в училищі влаштували благодійний ярмарок
  • У козятинському залізничному училищі відбувся благодійний ярмарок «Серцем до серця»
  • Таким чином студенти збирали гроші на лікування 15- річної Діани Деркач, яка бореться з важкою хворобою (саркомою Юінга) і потребує операцію та трансплантацію кісткового мозку.

Про це йдеться на офіційній групі Козятинське МВПУЗТ 

У рамках предметного тижня методичної комісії громадського харчування здобувачі освіти ДПТНЗ «Козятинське міжрегіональне вище професійне училище залізничного транспорту», які навчаються за професією «Кухар. Кондитер. Офіціант», організували благодійний ярмарок смаколиків «Серцем до серця».

— Проведенню ярмарку передувала велика робота: майстри разом із своїми вихованцями підбирали вироби, які планували приготувати на продаж; обговорювали їх рецептури, форми; обирали кращі способи оздоблення; начинки для пиріжків, креми до тістечок, — йдеться у групі

Відео дня

Фантазували, прикрашали залу, малювали оголошення, плакати.

Кожен прагнув докласти максимум зусиль та долучитись до благодійної справи. Було приготовлені пиріжки з різними начинками, піца, вафельні трубочки, кекси, тістечка, десерти, желе та ін.

Виручені кошти були передані на лікування 15- річної Діани Деркач, яка бореться з важкою хворобою (саркомою Юінга) і потребує операцію та трансплантацію кісткового мозку.

«Щодня йде мінімум шість тисяч»: родина Цимбарович просить допомоги на лікування Діани
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up