Після демобілізації з ООС Максим Пилипенко тепер стріляє ногами

Після демобілізації з ООС Максим Пилипенко тепер стріляє ногами
За мить буде забитий другий гол в ворота вінничан

В суботу 20-го квітня на Козятинському стадіоні “Локомотив відбувся футбольний поєдинок між місцевим “Монолітом” та командою з Вінниці “ЕМС Нива 2” Це був матч 11-го туру чемпіонату Вінницької області у вищій лізі

Щодо самої гри так почалася вона з атаки гостей. Розвівши мяч з центру футбольного газону вони пішли в наступ. Тільки в першій своїй атаці втратили мяч. Обрізку суперника в середині поля вдало використали монолітовці. Вони після декількох коротких перепасовок вивели на ударну позицію недавнього ООСівця Пилипенка. Максим хитнув захисника Вінничан, впіймав воротаря суперника на протиході пробив під неопорну ногу голкіпера. Воротар гостей зреагував на мяч як він був в нижньому куті власних  воріт. Йшла в цей момент тільки перша хвилина гри--- коли диктор стадіону тільки називав склади команд які вийшли на поле.

На 22-ій хвилині матчу гравці “Моноліта” святкували новий успіх. Це Деніс Ткаченко закинув стражу воріт гостей шкіряного за комірець. Денис отримав передачу від свого партнера в правому куті карного майданчика вінничан. Щоб зменшити кути обстрілу воріт “Ниви” їхній голкіпер вибіг на зустріч нападнику “Моноліта”. А Денис підсік мяч над воротарем і він парашутом опустився в воротах.

Відео дня

Трохи більше як за десять хвилин до завершення першого тайму козятинці забили третій гол в ворота чемпіона обласної першості 2016-2017 років. Це Дмитро Красносельський зігравши на випередження замкнув передачу партнера.

В другій половині зустрічі рахунок матчу не змінився. Козятинці тричі мали можливість збільшити його. Тільки в одних епізодах господарям поля бракувало точності на завершальній стадії атаки. В інших випадках вдало грав захист гостей. Склалося враження, що монолітовці граючи по рахунку віддали ініціативу супернику. Тільки скоріше за все футболісти “Ниви” які в край хотіли забити стали більше націленими на ворота. У складі команди обласного центру є спортсмени які встигли пограти на більш високому рівні. Вони як фубольні професіонали грали з першої до останньої хвилини матчу. А перемога “Моноліта” над Вінничанами дає підстави, що ФК з Козятина при обєктивному суддівстві є грізною силою для будь якої команди лідируючої трійки обласної першості.

Моноліт святкує перше взяття воріт суперника

Читайте ще:
Наші перемогли житомирянок
 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука Від читача 14:27 Маленьким козятинчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up