Півсотні за вихідні: на Козятинщині вже 1466 інфікованих коронавірусом. Хворих везуть з Вінниці. Яка ситуація в лікарні?

Півсотні за вихідні: на Козятинщині вже 1466 інфікованих коронавірусом. Хворих везуть з Вінниці. Яка ситуація в лікарні?

На Вінниччині за минулу добу виявили найбільшу кількість нових випадків хворих на коронавірус — 598 осіб

 

У нашій області найвищий показник: дані коронавірусу станом на 1 березня


Немалі показники захворюваності і на Козятинщині. За суботу, 27 лютого додалося +30 нових інфікованих . Кількість налічувала 1446 осіб.

А сьогодні, 1 березня, за даними козятинського міжрайонного відділу лабораторних досліджень кількість хворих на коронавірус козятинчан зросла ще на 20 осіб, тобто вже 14466 інфікованих. У підсумку, за вихідні — +30 нових випадків.

Відео дня

Козятинська ЦРЛ наразі завантажена на 45%. В інфекційному відділенні перебуває 50 чоловік. Всього в медзакладі 120 ліжкомісць — 80 основних і 40 резервних. За вихідні поступило 29 пацієнтів. 21 пацієнта госпіталізували з Вінниці і 8 — козятинчани

Нагадаємо, що в козятинській громаді продовжили дистанційне навчання для 5-11 класів до 7 березня включно.



 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач64

    Цікаво,а чому це в Козятин хворих везуть,а не в Хмільник? Хай "районна" лікарня приймає
  • Венера Михайська

    Дякую за корисну інформацію. На мій погляд, для нашої громади вже недостатньо констатувати цифри. Мешканці продовжують нетхувати простими заходами протидії захворюванню (маски, дистанція). Ми вже у помаранчовій зоні,  ризикуємо потрапити до червоної зони. А тоді жорсткі обмеження. як зараз у І-Франківські, Черновцях.  Мешканці вже забули, що Козятин перед жорстким карантином потрапляв до червоної зони. Можливо Ваш часопис допоміг би роз'яснувати мешканцям такі речі: чому треба носити маски, чому треба правильно їх носити. Як нетхування вказаними заходами впливає на витрачання місцевого бюджету  на противоепідемічні заходи замість витрачання цих грошей на розвиток інфраструктури громади, на допомогу соціальновразливим категоріям громади, тощо.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up