По чому долар, євро та рубль на різдвяному тижні (6 - 12 січня)?

По чому долар, євро та рубль на різдвяному тижні (6 - 12 січня)?
  • Цього тижня нас чекають довгі різдвяні вихідні.
  • І банки, і міжбанківський валютний ринок почнуть працювати тільки в середу 8 січня.
     

Перший валютний аукціон в цьому році відбудеться лише 14 січня. Чотири вихідних дні (з суботи 4 січня за вівторка 7 січня) будуть сприяти зниженню як попиту на валюту, так і пропозиції доларів і євро. В результаті, нас чекає відносно збалансований валютний ринок без різких перекосів, зі збільшеним спредом між курсами купівлі та продажу.

Про це повідомляє сайт «Курс грошей». Передбачуваний діапазон коливань готівкового долара в столиці на наступний тиждень - 23,70-24,50 гривень. Курс євро в Україні буде орієнтуватися на світовий валютний ринок FOREX і коливання долара до гривні. Діапазон коливань євро в світі на наступному тижні кілька звузиться - 1,1050-1,1240 долара за євро.

В Україні готівковий євро будуть продавати за ціною від 26,30 до 27,20 гривень за один євро. Що стосується курсу російського рубля, в зв'язку з розгорається конфліктом між США і Іраном і можливим зростанням ціни на нафту у нього з'явився шанс зміцнитися ще сильніше. Торговий діапазон зміщуємо вниз: 61,00-62,50 рублів за долар. В Україні готівковий рубль продаватимуть за ціною 3,70-3,90 гривень за 10 російських рублів.
 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up