По грі «Моноліт» був кращим, але програв лідеру першості 0:1

По грі «Моноліт» був кращим, але програв лідеру першості 0:1
Небезпечний момент у воріт гостей
  • Минулої суботи на стадіоні «Локомотив» відбулася гра між Козятинським «Монолітом» та «Томашполем» з Томашполя.
  • Це була гра 17 туру обласної першості з футболу у вищій лізі.

З самого початку гри Монолітовці були націлені на ворота лідера першості адже в пам’яті господарів поля залишився матч трьох недільної давності де вони на виїзді розбили «Томашпіль»:0:2. Козятинські футболісти і в цьому матчі мали перевагу над суперником в командній швидкості. Єдина проблема монолітовців— передачі м’яча на партнера часто пасувалися в нікуди.

В такому ключі проходили хвилин 15 матчу. На початку другої третини першого тайму тамашпільці організували атаку на ворота «Моноліта». М’яч з глибини поля був посланий нападнику в боротьбу. Помилившись позиційно захисник «Моноліта» дозволив вихід сам на сам нападнику «Томашполя» з воротарем козятинської команди. Захисник «Моноліта» таки догнав втікача і лишив його можливості пробити по воротах. Тільки зробив це бек господарів на жаль з порушенням правил. Фінал цього епізоду— за фол останньої надії гравець лінії захисту отримав червону картку і був вилучений з поля.

Відео дня

Окрилені томашпільці, що в їхній команді на одного гравця більше провели ще декілька атак на ворота «Моноліта» Та оговтавшись від такого перебігу подій козятинська команда знов заволоділа ініціативою. От тільки щоб відкрити рахунок в матчі гравцям «Моноліта» бракувало завершального точного удару.

Під завісу першого тайму господарі поля могли отримати право на пробиття одинадцяти метрового штрафного удару. За якимись хокейними правилами був зупинений в карному майданчику гостей нападник «Моліта» Рефері був ближче до епізода йому й видніше було порушення правил чи ні і пенальті не призначив При рахунку 0:0 команди пішли на перерву.

В другому таймі господарі поля мали мали декілька нагод щоб відкрити рахунок в поєдинку. Тільки як і в першому таймі футболісти «Моноліта» грішили в завершальній стадії атаки.

Атакувати в дев’ятьох 75 хвилин гри далися взнаки і монолітовці наостанок поєдинку підсіли фізично. Томашпільці стали грати на зустрічних курсах відповідаючи на атаку господарів атакою у відповідь.І в одній з таких атак гості відкрили рахунок.

Були нагоди в «Моноліта» щоб зрівняти рахунок. Тільки в котрий раз шкіряна кулька якимось дивним чином оминала ворота гостей.

Показавши хорошу гру на полі «Моноліт» програв. Таке буває не тільки в футболі. Фонатам гоманди гра сподобалась, а голкіпера господарів за хорошу гру нагородили аплодисментами.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:22 Вночі двоє чоловіків розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:37 Цей день в історії,20 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 20:21 День жалоби: Козятин прощатиметься з воїном Андрієм Панчуком 18:41 Молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина нагородили орденом photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 17:15 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 16:26 Катерину Кіндратівну вітали цілий день. Їй виповнилося 95 15:17 Допомога постраждалим від насильства. Контакти організацій, готових надати допомогу 13:01 У Махаринцях рятувальники ліквідували пожежу в господарчій будівлі 12:18 Генштаб ЗСУ: окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО 11:23 Пальне, крупи і проєкти на воду — що замовляла міська рада в березні 10:59 Наші воїни вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up