По Виниченка поклали асфальт на воду по козятинській технології

По Виниченка поклали асфальт на воду по козятинській технології
  • Мешканці вулиці Винниченка вдихнули з полегшенням коли на їхню вулицю привезли щебінь та розгорнувши його вирівняли дорогу.

Відремонтовану дорогу відчули й водії які тут жє своїм залізним коням прибавили газ. Для швидкості потрібна якісна дорога. і в середу 18 грудня на вулицю Винниченка завезли асфальт та заклали його в дорожно будівельну техніку. Дорожники працювали не покладаючи рук. що нам хотілося до них підійти і “похвалити в лапках” їх за  роботу. Тільки як побачили роботяги перед собою кінокамеру стали груддю перед фотооб’єктивом. Коли дорожники переконалися що перед ними журналіст з нехотя відійшли від представника преси Один навіть взяв шухлю та став нею вихлюпувати воду з калюжі. Зрозумівши, що при найвищій продуктивності праці коефіцієнт корисної дії при контакті води з асфальтом буде рівний нулю наш герой покинув лопату. При всіх сподіваннях дорогу шухлею не висушиш і приєднався він до дорожників- бракоробів. Тож асфальт роботяги клали на воду. Хтось скаже так хто знав, що на Миколая будуть кусати комарі, а на дорозі буде стільки води. Підрядник взяв замовлення виконує роботу. Йому байдуже куди той асфальт кинути на суху ділянку дороги чи на воду. Роботяга який ремонтує у нас дороги в більшості випадків живе в якомусь іншому селі чи місті. А ми мешканці Козятина відчуваємо, що таке неподобство відбувається в зв’язку з тим, що роботу дорожників ніхто не контролює з тих хто робив замовлення.. Нехай начальник ЖКГ Євген Малащук з самого ранку на сесії міської ради. Так є заступники, вони менше загружені роботою. 

Скільки простоїть дорожнє покриття яке поклали на воду? І скільки грошей платників податків утопили 18 грудня в калюжі вулиці Винниченка хтось рахував? А треба!

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ігор

  • Ігор

    Браво!!!🖒 Наступний крок на картинці нижче
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up