«Побили та затягнули на зупинку помирати»: у Кордишівці вбили 28-річного чоловіка

«Побили та затягнули на зупинку помирати»: у Кордишівці вбили 28-річного чоловіка
  • У суботу, 2 січня, поліцейські затримали двох зловмисників, які неподалік зупинки громадського транспорту в селі Кордишівка через раптовий конфлікт нанесли умисних ушкоджень 28-річному місцевому жителю, від яких останній помер. Побитого чоловіка правопорушники затягнули за зупинку та покинули помирати.
  • Про це йдеться на сайті національної поліції Вінницької області

Відомо, що протягом чотирьох години після надходження повідомлення про злочин місцеві поліцейські спільно з працівниками управління карного розшуку та слідства обласного главку поліції підозрюваних затримали. Потерпілого з ознаками насильницької смерті 2 січня близько 9:30 год. виявив випадковий перехожий та повідомив про це поліцію. 
Як повідомив начальник управління карного розшуку ГУНП у Вінницькій області Андрій Дамзін, протягом години поліцейські встановили особу потерпілого. За слідами, з залученням службового собаки, оперативники встановили маршрут руху потерпілого, після цього почали подвірний обхід мешканців села Кордишівка, аби з’ясувати, де і з ким останній раз бачили потерпілого.  Вжитими оперативними та розшуковими заходами за підозрою у нанесенні смертельних тілесних ушкоджень потерпілому, поліцейські затримали двох жителів села Флоріанівка віком 29 та 35 років. Молодший з чоловіків раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення грабежів.

Поліцейські встановили, що затримані 1 січня приїхали в село Кордишівку у справах. Один з них був знайомий з потерпілим, і вони разом розпивали спиртні напої. Дорогою додому між чоловіками спалахнув раптовий конфлікт, під час якого почалась бійка. Отримані потерпілим ушкодження виявились несумісними з життям. Затримали поліцейські зловмисників за місцем їх проживання. 

Відео дня

Чоловіки затримані у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 121 ККУ (умисне тяжке тілесне ушкодження). Їм оголошено про підозру. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

«Розборки» в центрі Козятина. Що це було?
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:30 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 18:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській 08:17 Козятинчани збирають кошти на систему дистанційних радіовмикачів «феєрверків» 07:03 В Махнівці відбувся турнір пам’яті Івана Лазарчука ·
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up