Побили водія автобусу. Що кажуть у поліції?

Побили водія автобусу. Що кажуть у поліції?
Фото з архіву газети. Водій Юрі йза кермом близько 35 років

Конфлікт між двома водіями біля зупинки «Пошта» закінчився бійкою. У обідню перерву маршрутний автобус №2 та таксі не поділили шматок дороги, яка облаштована під громадський транспорт. У результаті —  водій «двійки» отримав по голові «монтировкою» від таксиста

Кримінал посеред дня або «розбірки по-козятинськи» — так підписали в соцмережах викладений пост козятинчани, які стали очевидцями кривавої сварки в центрі міста.

«Таксист вирішив відстояти свої права, застосувавши фізичну розправу. Неприпустимо серед білого дня та в присутності натовпу людей (дітей) доводити свою правоту... Соромно за вас, панове», — пишуть козятинчани у ФБ.

Про криваву сутичку на гарячу лінію газети повідомила також і козятинчанка Олена. Жінка була вкрай знервована та обурена тим, що їй довелося побачити.

Відео дня

— Маршрутчик «двійки» під'їхав і хотів стати на обідню перерву, — каже Олена. — Йому треба було трохи проїхати вперед, щоб вмістилася ще одна маршрутка, яка буде брати людей. А таксист стояв на місці, де має стояти автобус. Вони ж не знають собі місця! Водій сказав до таксиста, щоб той посунувся трохи. А він, наче навмисно, цього не робив. Тоді він до нього підійшов і попрохав знов. А таксист нагнувся до машини, дістав «монтіровку» і дав йому в голову. Серед білого дня! Де це таке бачили? Він вдарив водія не по ногах, не по руках, а навмисно в голову.

Жінка викликала швидку. Підійшла до водія, який самотужки, за допомогою води, трохи зупинив кров.

Відомо, що водій «двійки» Юрій за кермом автобусних маршрутів близько 35 років. Досвіду в нього більше, ніж достатньо. Пасажири відгукуються про нього, як про добру та порядну людину. А зазначена ділянка дороги облаштована під зупинку громадського транспорту.

Після травми водія оглянули медпрацівники швидкої допомоги. Обробили та заклеїли рану. До лікарні його не госпіталізували. Тож Юрій продовжив працювати і поїхав за маршрутом, але вже з розбитою головою.

Цей випадок зафіксований у козятинській поліції.

— Надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що о 12.32  водій таксі наніс тілесні ушкодження водію маршрутного таксі. Після зібрання всіх матеріалів, буде прийняте відповідне рішення, — прокоментували нам  у відділі зв’язків з громадськістю.

Пункт 15 Правил дорожнього руху Зупинка і стоянка

15.9 Зупинка забороняється:

-

ближче 30 метрів від посадкових майданчиків для зупинки маршрутних транспортних засобів, а коли їх немає — ближче 30 м від дорожнього знака такої зупинки з обох боків.

Зоряна Богуславська

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up