Міська влада судиться з підприємцем

Міська влада судиться з підприємцем

У минулий четвер було заплановане судове засідання за позовом підприємця Сергія Петрика (склади будівельних матеріалів) до міської ради. 

Позивачеві перекрив інший підприємець проїзд і він вимушений користуватися вулицею Осипенка. Важкий транспорт підприємця розбиває дорогу.

На судове засідання прийшли сторони конфлікту - мешканці вулиці, підприємці та представник міської ради. Суддя Сечко, який мав вести дану справу, на час судового розгляду знаходився в нарадчій кімнаті по іншій справі. За декілька хвилин обидві конфліктуючі сторони запросили до зали судових засідань, та, як з’ясувалося, в залі судових засідань був відсутній представник позивача. А за його відсутності судові засідання проводити неможливо. Куди подівсь представник позивача, як тільки вгледів представника “RIA-Козятин”, сказати важко.

У вівторок відбулося друге засідання. Його також перенесли за клопотанням представника міської ради на 10 серпня. Перевізник будівельних матеріалів позивається, щоб на вулиці Осипенка зняти заборонні автомобільні знаки. Щоб їх зняти, потрібна експертна оцінка поліції, що на даний час відсутнє.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up