Почав душити та роздягати: на мешканку Глуховецької ТГ напав гвалтівник зі стажем

Почав душити та роздягати: на мешканку Глуховецької ТГ напав гвалтівник зі стажем
На цій зупинці вийшла дівчина. Гвалтівник пішов за нею..

Дівчина дивом зорієнтувалася і набрала батька, який вчасно поспішив на допомогу і викликав правоохоронців.

У неділю, 18 квітня, 21-річна дівчина, яка мешкає в одному із сіл Глуховецько ТГ, поверталася з роботи додому. Їхала електропоїздом Бердичів-Козятин. Близько 22.00 вона вийшла на зупиночній платформі Каолінова і попрямувала в сторону свого села, до якого ще треба йти пішки кілька кілометрів дорогою через посадку. 

Відео дня

Про спробу згвалтування газету повідомив начальник козятинської поліції Роман Андрущак. За його словами, злочинець пішов за дівчиною і згодом почав до неї чіплятися. Напав та душив її. 

— Він встиг зняти з неї верхню одежу та білизну, — розповідає Роман Андрущак. — На щастя, вона зорієнтувалась і зателефонувала до батька, який і викликав поліцію. Співробітники оперативно виїхали на місце події і затримали чоловіка. Ним виявився 61-річний житель Бердичева, який раніше неодноразово був судимий за згвалтування. 

Слід зазначити, що у момент, коли дівчина дивом набрала батька, гвалтівник про це не здогадувався. У телефонній слухавці батько почув крики своєї доньки і кинувся на допомогу. Можна тільки уявити, що він відчував, коли їхав машиною з Бердичева рятувати дитину. На щастя, він встиг і біди не сталося. Хоча і тілесні ушкодження і моральну травму дівчина все ж отримала.

За словами правоохоронців, гвалтівнику загрожує до 10 років позбавлення волі.

Напад на 8-ма Гвардійській: 26-річного вінничанина побили та обікрали

У «Великому Флеші» було гаряче — там розбірки, крадіжка, чи кримінал?
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • Lanochka Kurdes

    Кастрірувати нахрен цього Ідіота, а нет то Смертна кара йому, Зараз дуже Багато По Україні цих Насильників (
  • Татьяна Ковальская

    61 рік ,їму ще тільки квалтувати . Кастрація
  • Лілія Онісімова(Олішевська)

    В мене запитання, чому не показують морду цієї наволочі, хай знають про це люди, і вже як він таке робив і не раз, то чому відпускають, хай його каструють або пожитєве.
  • Альона Маковіцька

    Тільки смертна кара!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:00 У Білопіллі горів житловий будинок 11:06 Посеред березня Козятин припорошило снігом. Фото дня photo_camera 10:20 Ліжка, матраци, подушки: у Козятині переселенці отримали повністю облаштоване спальне місце 10:12 Під Немиринським лісом трава горить, аж у Сестринівці димно Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 09:30 На Вінниччині виявили небезпечний «врожай Шахедів» 08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up