Події Козятинщіни в кримінальному аспекті

Події Козятинщіни в кримінальному аспекті

Кримінальна хроніка

8 листопада

У Залізничному обікрали продуктовий магазин. Вигнули грати, пошкодили вікно, поцупили алкоголь, сигарети та ковбасу.

Поліцію повідомили про те, що підприємство “Влад” в Тучі та Марківцях, власником якого є Віктор Слободянюк, використовує 256 паїв, з яких тільки 65 зареєстровані.

Відео дня

Виявили громадянина Росії, який жив в селі Козятин за простроченими документами.

На вулиці Кірова водій автомобіля ВАЗ ледь не збив пішохода.

 

9 листопада

У Блажіївці виникла пожежа в будинку одного з місцевих жителів. У приміщенні знаходились господар та квартирант, вони загинули. Пожежа виникла внаслідок порушення правил пожежної безпеки при опаленні приміщень.

Козятинчанка повідомила поліцію, що в неї з квартири вкрали 45 тисяч гривень, 800 доларів, ноутбук та вироби з золота.

 

10 листопада

На 2-му регульованому залізничному переїзді до вокзалу водій на автомобілі ВАЗ збив (пошкодив) світлофор та втік з місця події. Поліція знайшла керманича, який був у стані алкогольного сп’яніння. Порушник відбудеться адмінпокаранням.

Небайдужі люди повідомили поліцію про те, що на Першотравневій лежить невідомий чоловік. Виявилось, що це 38-річний козятинчанин, який добряче хильнув. Поліцейські супроводили його до місця проживання.

 

11 листопада

П’яний чоловік у Іванківцях побив свою тещу.

У козятинчанки вкрали велосипед “Аіст”, який вона залишила біля приміщення ЦРЛ.

Стало відомо, що з території літнього кафе на Пилипа Орлика (біля Універмагу) викрали  барні столики та стільці, металеві кеги, балони вуглекислоти, мікрохвильову піч, пружинний гриль, комплект ножів, шампури, решітку гриль, електрочайник, подовжувач довжиною 30 метрів, електроваги.

 

12 листопада

На вулиці Джерельній загорівся дах будинку через порушення правил безпеки при монтажі електромережі. Ніхто не постраждав.

 

13 листопада

В садку по Пролетарській повісився 43-річний козятинчанин.

В Глухівцях обікрали церкву “Святої мучениці Параслави”. Поцупили три ікони.

У жительки нашого міста пошкодили вікно в будинку та вкрали ланцюжок, як виявилося не золотий.

 

14 листопада

З під’їздної колії до ТОВ “Техпромсервіс” в селі Козятин вкрали 6 залізничних накладок.

В Козятині та Йосипівці чоловіки, як змовились, побили своїх дружин. Якщо друга відбулась переляком, то перша потрапила в лікарню з закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up