Події міста

Події міста

Коротко 

Грошова виплата

Учасники бойових дій, учасники війни та особи, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, мають право на одержання одноразової грошової допомоги до 5 травня. Для цього їм потрібно до 30 квітня звернутися до Козятинського районного військового комісаріату для звірки даних.

З собою потрібно взяти посвідчення учасника бойових дій, довідку про участь в АТО, паспорт та ідентифікаційний код.

Відео дня

Інвалідам війни та пенсіонерам Міністерства оборони України виплати надійдуть автоматично.

Ті, хто не отримає одноразову грошову допомогу до 5 травня, мають право звернутися до військкомату та отримати кошти до 30 вересня.

 

Перевірте себе у списках

Якщо ви не знайшли себе у списках під час проведення першого туру Президентських виборів або знайшли помилки в ідентифікаційних даних, прийдіть з паспортом до Державного реєстру виборців Козятинської міської ради, що знаходиться на 3 поверсі у кабінеті №3.

 

Показові виступи рятувальників

Козятинське управління Державної служби з надзвичайних ситуацій 16 квітня проведе акцію “Запобігти! Врятувати! Допомогти!” На центральній площі міста відбудуться показові виступи чергового караулу Державної пожежно-рятувальної частини №11 міста Козятин. Також рятувальники продемонструють обладнання та техніку для оперативно-рятувальної служби в різних умовах. Початок заходу об 11 годині.

 

Освітяни провели суботник

Працівники централізованої бухгалтерії, міського методичного кабінету та господарська група Управління освіти та спорту Козятинської міської ради долучилася до проведення суботників.

Освітяни очистили від сміття острівець в районі Водокачки.

Цікаво прочитати:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up