Поки попереджають: у Козятині розпочалися рейдові перевірки дотримання карантинних заходів

Поки попереджають: у Козятині розпочалися рейдові перевірки дотримання карантинних заходів
  • Сьогодні, 16 березня, розпочали свою роботу комплексні рейдові перевірки дотримання протиепідемічних карантинних заходів.
  • Перевіряють громадський транспорт, заклади громадського харчування, ринки, об’єкти торговельного і побутового обслуговування Козятина, роботу яких регламентовано рішенням міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, за ухвалою учасників комісії з ТЕБ та НС, створено чотири спільні рейдові бригади у складі офіцера поліції, спеціаліста міської ради, представників спілки підприємців та Держпродспоживспілки.

— Рейдовими групами були охоплені майже усі вулиці міста. Зроблені попередження щодо недопущення відвідування закладів та обслуговування відвідувачів без захисних масок, наявності біля входу у приміщення антисептиків, дистанційної розмітки. До обов’язкових вимог входить щоденне вимірювання температури перед початком робочого дня, графікове вологе прибирання залів обслуговування, — йдеться на сайті міської ТГ

Відео дня

Повідомляють, що під час рейду зроблені попередження деяким власникам і орендарям магазинів. Так, неприпустима ситуація склалася біля входу у поштове відділення по вулиці Незалежності, де спостерігається постійне скупчення людей в очікуванні своєї черги. У переважній більшості це люди похилого віку, які хочуть здійснити оплату за комунальні послуги. Керівнику закладу зробили зауваження

— Робота рейдових груп буде продовжена за графіком, який встановлюється за погодженням з відділенням поліції №2 окремо. Вже з наступної перевірки за порушення карантинних заходів будуть застосовуватися заходи адміністративного впливу – будуть складатися протоколи про адміністративні правопорушення, — пишуть в повідомленні.

За минулу добу на Козятинщині +15 нових інфікованих коронавірусом
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Алуська Мартовицька Павлюк

    Жах!!!!!! Посилати їх далеко!!!!!!!
  • Читач28

    Генделики треба закрити
  • Олег Чернодуб

    В нас, що військовий чи надзвичайний стан?
    Карантин незаконний!!!
    Влада і комісія  навмисно порушує головний закон України Конституція України!
    Постанова кабінету міністрів по карантину суперечить Конституції України!
    Носіння масок здоровим людям носить рекомендований характер!!!
    Люди включіть мозок  і непіддавайтесь агітації  ЗМІ !
  • Дмитро Анатолійович Поліщук

    а що конституція України заборонила ПРАЦЮ...????
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up