“Поклик серця” — чемпіон Кубка Козятина з футзалу (+відео)

“Поклик серця” — чемпіон Кубка Козятина з футзалу (+відео)

А команда “Бабур-буд” став рекордсменом по забитим м’ячам

Майже два місяці тривав марафон відкритого кубка Козятина з футзалу. До останнього туру зберігалася інтрига щодо переможця турніру. На чемпіонство претендували три колективи “Поклик серця” та ГС “КМФФ”, як лідери турніру за набраними очками (в обох по 16). Не втратили шансу стати чемпіонами футболісти “Бабур-буду”, які відставали від лідерів на один пункт. Це могло трапитись за умови, коли будівельники переграють федерацією футболу, а “КСВ” переможе “Поклик серця”. “Бабурбудівці” з першим завданням впорались. Вони виграли в команди футбольних чиновників і обійшли їх в турнірній таблиці.

“Поклик серця” тренера Руслана Гуменюка в останній зустрічі турніру розставив всі крапки над “і”. Перемігши команду “КСВ”, вони стали переможцями відкритого Кубка Козятина з футзалу 2019 року. На другому місці — спортсмени “Бабур-буду”. Андрій Хрищенюк та партнери наколотили у ворота своїх суперників 86 голів в семи матчах. Це перший рекорд турніру і срібні нагороди в придачу. Третіми в розіграші Кубка фінішували ГС “КМФФ”.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

На четвертому місці розташувався “Маяк” з Глуховець. Їхня гра в день закриття турніру з хліборобами завершилась перемогою перших. П’яте-шосте місце розділили “КСВ” та “Факел”.  Команда “Колос” з села Махнівки на сьомому місці. Такий результат не дає підстав робити висновок, що в Махнівці немає футболістів. Вони там є. Тільки команда за весь турнір ні разу не зіграла бойовим складом. Та й іноді зірки, не маючи ігрової практики, рідко розуміють замисел партнера на футбольному полі чи в манежі.

Підбиваючи підсумки відкритого Кубка Козятина, можна сказати, що сподобалися всі команди без винятку. Навіть команда “Новий стиль”, який знявся з розіграшу.

В цілому турнір вдався. Його подивилися близько 200 любителів зимового футболу. Саме цікаве для фанів була індивідуальна майстерність гравця, командні дії футболістів та забиті м’ячі. Всього цього на змаганнях вистачало. І останній тур не виняток —  36 голів на всі смаки в трьох поєдинках.

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up