Поліцейські готуються ловити заїжджі банди. Для цього будуть перевіряти авто з інших областей

Поліцейські готуються ловити заїжджі банди. Для цього будуть перевіряти авто з інших областей
  • 12 червня начальник поліції області Юрій Педос розповів, що незабаром на дорогах Вінниччини розпочнеться відпрацювання підозрілих автомобілів;
  • Особливу увагу поліцейських привертатимуть авто з інших областей України;
  • Мовляв, на таких машинах можуть пересуватися заїжджі злочинці

 

— Коли ми проводили таку операцію минулого року, то піймали 19 злочинних груп, — каже Юрій Педос. — Результат був відчутний. Наша область межує з іншою державою, тому ми маємо бути пильними. Поставимо кілька постів на в’їздах-виїздах з міста та у деяких районах.

За словами Педоса, зупинятимуть для перевірки водіїв авто з інших областей, а також по орієнтування.

— Якщо нам хтось повідомить про водія, який порушує правила дорожнього руху або скоїв злочин, ми його зупинимо і будемо з’ясовувати обставини.

Відео дня

Також головний правоохоронець області розповів про те, що зараз у поліції бракує людей, які б працювали у складі груп реагування на дорогах. Не вистачає 46 чоловік. Але припускає, що завдяки проведеному набору до лав поліції, до кінця місяця вдасться закрити вільні вакансії.

Ще Педос сказав, що з 16 червня у районах почнуть працювати новенькі Mitsubishi Outlander, які нещодавно Вінницька область отримала від Міністерства внутрішніх справ.

— Ми спеціально відправимо ці машини у віддалені райони, щоб люди, які там живуть, відчували себе у безпеці, — каже Юрій Педос. — Я особисто тестував ці машини. І хочу сказати, що вони дуже якісні.

Микита ПАНАСЕНКО
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up