Поліцейський офіцер громади: чи всі ОТГ Козятинщини заключили меморандуми про співпрацю?

Поліцейський офіцер громади: чи всі ОТГ Козятинщини заключили меморандуми про співпрацю?

На Вінниччині розпочався другий етап відбору кандидатів на посади поліцейських офіцерів громад

Як ідеться на сайті Національної поліції у Вінницькій області, вчора, 1 березня, на базі Управління патрульної поліції Вінницької області розпочався другий етап відбору кандидатів  на посади поліцейських офіцерів громад. Крім 187 вінницьких поліцейських, тестування на Вінниччині  проходять 34 колеги з Одещини.

Зауважимо, проєкт «Поліцейський офіцер громади» підтримали  59 територіальних громад в області. З ними  керівник обласного главку поліції Іван Іщенко підписав меморандуми про співпрацю та партнерство.

"Метою проєкту є забезпечення кожної територіальної громади офіцером поліції, який житиме і працюватиме  на її території та буде орієнтований на розв'язання безпекових питань її мешканців. Поліцейські офіцери громади запобігатимуть вчиненню правопорушень та злочинів, матимуть повноваження у розслідуванні кримінальних проступків, будуть проводити превентивну роботу з дітьми та стежити за безпекою дорожнього руху", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

За словами керівника сектору превенції козятинського відділення поліції Євгеній Трайдакала, на Козятинщині наразі заключили меморандуми тільки дві ОТГ — Козятинська та Глуховецька.  Щодо Махнівської та Самгородоцької — інформації поки що немає.

Нагадаємо, на Козятинщині започатковується проєкт «Поліцейський офіцер громади». Що це таке?
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up