Поліція набирає спецпризначенців. Шукають 25 бійців для батальйону «Вінниця»

Поліція набирає спецпризначенців. Шукають 25 бійців для батальйону «Вінниця»
Бійці «Вінниці» на мосту в Попасній. Фото з групи у Фейсбуку "Батальйон особливого призначення «Вінниця»"
  • Маєш силу і не боягуз? 
  • Тоді тобі в батальйон «Вінниця», де зараз 25 вакансій.
  • Обласна поліція почала набір на службу в патрульній поліції особливого призначення.  

Поповнити батальйон «Вінниця» мають 25 новий бійців. Щоб таких відібрати, оголосили конкурс. Приймати документи почали сьогодні, 1 листопада. Наприкінці місяця, 22 листопада, вже мають розпочати тестування кандидатів. Відправлять на підготовку новобранців після конкурсного відбору, який триватиме до кінця цього року.

Про набір на службу в патрульній поліції особливого призначення повідомили на сайті обласної поліції. Заробітну плату спецпризначенцям обіцяють не на багато вищу, ніж у «копів» – від 9 тисяч гривень. Які гарантії дають співробітникам, що погодяться на цю нелегку роботу – дивіться нижче у відео.

Як бійці батальйону «Вінниця» несуть службу та куди їздять у відрядження, три роки тому розповідав 20minut.ua їх перший комбат Руслан Мороз. Тепер колишній самооборонівець працює заступником начальника обласної поліції. А коли керував батальйоном, казав: «Вінниця» на Сході в авторитеті.

Відео дня

Як починав формуватися батальйон «Вінниця» та для чого він створювався, редакція писала в матеріалі «Сьогодні приймає присягу перша тридцятка спецбатальйону „Вінниця”».

Щоб взяти участь у наборі нових бійців, який триватиме протягом листопада, треба заповнити онлайн-анкету. Подробиці про конкурсний відбір можна отримати таким чином:

  • сходити в управління Нацполіції на Театральній, 10 – каб. 111, 
  • подзвонити за телефонами (0432) 59-42-22, (067) 430-52-67, (073) 311-74-06.

Нагадаємо, що зараз також свій набір проводить патрульна поліція міста. Більше інформації про поліцейські конкурси та нормативи, які доведеться скласти, щоб одягти форму, знайдете ТУТ.
 

Наталія ГОНЧАРУК

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera 19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up