Поліція назвала ймовірний мотив масового вбивства у Вінниці (відео)

Поліція назвала ймовірний мотив масового вбивства у Вінниці (відео)

30-річний вінничанин зізнався у вбивстві всієї своєї родини
 

30-річний вінничанин міг вбити свою сім'ю під час сімейної сварки, оскільки мав конфліктні стосунки з рідними. Чоловік повідомив правоохоронцям, що вбив рідних молотком. Про це у вівторок, 1 січня, повідомила поліція Вінницької області. (повідомляє https://zaxid.net/news/)

Над розкриттям цього злочину працювали близько ста поліцейських: слідчі, криміналісти, оперативники відділу розкриття вбивств обласного главку поліції та весь особовий склад міського відділу поліції. Для оголошення зловмиснику про підозру правоохоронці збирали докази понад добу.

Відео дня

Наразі правоохоронці визначилися з основною версією вбивства, згідно з якою чоловік міг розправитися з колишньою дружиною через тривалий конфлікт.

«Рік тому подружжя розлучилося, матір зловмисника проживала з невісткою та онуками, у них були гарні відносини. Відтак, за попередньою інформацією слідства, підозрюваний міг вбити рідних людей під час чергової сварки», – повідомили у відділі комунікації вінницької поліції.

Наразі підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Він розповів слідчим, де викинув молоток, яким завдавалися смертельні удари. Поліцейські відшукали та вилучили цей молоток.

Найближим часом суд обере 30-річному чоловіку міру запобіжного заходу. За вбивство чотирьох людей йому загрожує довічне ув’язнення.

Нагадаємо, 30-річного мешканця Вінниці затримали після того, як він повідомив «швидку» про те, що виявив у своїй квартирі дружину, матір та двох дітей з розбитими головами. Троє людей загинули на місці, 3-річна дівчинка згодом померла в реанімації.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up