Поліція штрафує самогонників

Поліція штрафує самогонників

За виготовлення самогону, зберігання, а також його збут, державою передбачено адміністративну відповідальність — накладення штрафів від трьох до десяти, від 100 до 500 та від 500 до 2000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (17 грн).

Як розповів газеті “RIA-Козятин” т. в. о. начальника Козятинського відділення поліції майор поліції В'ячеслав Сушко, сектор превенції Козятинського відділення поліції протягом травня 2017 року провів чотири профілактичні рейди по виявленню “самогонщиків”. Окрім міста, поліція побувала в Глухівцях, Миколаївці та селі Козятині

— Виявлено 17 фактів за ознаками правопорушень, передбачених ст.176 КУпАП (виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення), — каже В'ячеслав Вікторович. — А це штраф від трьох до десяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян. Також зафіксовано 19 фактів, передбачених ст. 177 КУпАП (придбання самогону та інших міцних спиртних напоїв домашнього виявлення). За це відповідальність у вигляді накладення штрафу - від одного до п’яти неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Через нашу газету поліція звертається з проханням до населення – інформувати працівників поліції про місця виготовлення самогону, оскільки саме пияцтво найчастіше і провокує людей на скоєння злочинів.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up